Μοναδικές στιγμές έζησαν και εφέτος περισσότεροι από 3.000 θεατές και συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στην μεγάλη γιορτή χορού της καλοκαιρινής Αθήνας.  

Με συμμετοχές από 15 χώρες, πλήθος κόσμου, αμέτρητα χαμόγελα και αιθέριες χορογραφίες, το 7ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών, πέτυχε το σκοπό του, να δείξει στο φιλοθεάμον Αθηναϊκό κοινό τη μοναδική χορευτική σύνδεση Ανατολής και Δύσης. Με το Ινδικό στοιχείο να πρωτοστατεί, φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Πολυπολιτισμικός Χαρακτήρας του μοναδικού αυτού Φεστιβάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κερκίδες γέμισαν, η διάθεση ήταν γιορτινή και οι χορευτές από τις άκρες της υφηλίου τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή τελετή στο θέατρο «Δόρα Στράτου», που στις 6 και 7 Ιουλίου 2019, δονήθηκε σε ρυθμούς Ινδικούς, Bollywood, Ελληνικούς, αλλά και Χορούς της Μέσης Ανατολής, ενώνοντας κοινό και χορευτές  σε μία μέθεξη πολιτισμού.

Με «πρωτοστατούσα» τη δική μας Άννα Δημητράτου και την ομάδα της Βollywood Dance Academy Greece συνοδευόμενη από πλειάδα μεγάλων καλλιτεχνών, ο λόφος του Φιλοπάππου πλημμύρισε από μουσική, χορό, χρώματα, αλλά και ινδικές γεύσεις, που μαζί με τον επαγγελματισμό των συμμετεχόντων χορευτών, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο χοροθέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη επιτυχία είχαν επίσης ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance  που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, καθώς και το Opening Welcome Beach Party που έγινε στο «Splath” στην 1η πλαζ Αλίμου.

Οι διοργανωτές δηλώνουν:

«Κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο και περισσότεροι. Ζήσαμε έντονες στιγμές με τους καλεσμένους μας από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Ευχαριστούμε τον  Ελληνικό  Οργανισμό  Τουρισμού και το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID) για την παραχώρηση της Αιγίδα και την υποστήριξή τους, καθώς επίσης και όλους τους Χορηγούς μας που βοήθησαν σε αυτήν τη Μεγάλη Διοργάνωση που έφερε κοντά ανθρώπους, ήθη και πολιτισμούς.

Για μια ακόμη χρονιά, δικαιώθηκε η σκληρή δουλειά και το πιστεύω μας πως ο χορός ενώνει ανθρώπους και φυλές, αφού δεν γνωρίζει σύνορα και περιορισμούς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το “8ο Bollywood and Multicultural Dance Festival” το καλοκαίρι του 2020. Καλή Αντάμωση.»
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης