«Με Βρήκε Έρωτας» ομολογεί η Νατάσα Κωνσταντίνου με το νέο της τραγούδι!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 10:08
«Με Βρήκε Έρωτας» ομολογεί η Νατάσα Κωνσταντίνου με το νέο της τραγούδι!

Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας και δημιουργού Νατάσας Κωνσταντίνου με γενικό τίτλο «Με βρήκε έρωτας» από τη Real Music.

Μελωδική, ερωτική μας χαρίζει ένα πανέμορφο τραγούδι σε στίχους και μουσική της ίδιας της Νατάσας Κωνσταντίνου ξεδιπλώνοντας έτσι το πολύπλευρο ταλέντο της.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Γιάννη Παρλαπάνο στο Pink Studios ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου υπέροχο music video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Πίτλιακα.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Κωνσταντίνου:

Η Νατάσα Κωνσταντίνου ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά μετά το Λύκειο. Χάρη στη δική της μελέτη κι επιμονή έμαθε να παίζει κιθάρα για να μπορεί να συνθέτει τη δική της μουσική και να συνοδεύει τον εαυτό της στα live. Είναι απόφοιτος  ΤΕΦΑΑ, ωστόσο ποτέ δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό εξαιτίας της μεγάλης της αγάπης για το τραγούδι. Έχει κάνει live εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη Γερμανία. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό της Real music και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε δικούς της στίχους και μουσική με γενικό τίτλο «Με βρήκε έρωτας». 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 10:08