Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκουμε σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων,την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρις Αλεξίου
Ελένη Βιτάλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Σταμάτης Κραουνάκης
Μανώλης Μητσιάς
Γιώργος Νταλάρας
Μίλτος Πασχαλίδης
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ηρώ Σαϊα

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας απευθύνθηκε στον συνθέτη-μαέστρο, λάτρη της αισθητικής και δημιουργικής έκφρασης, στον μουσουργό Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, ο συνθέτηςμε την ιδιαίτερη κοινωνική δράση ανταποκρίθηκε θετικά και μαζί του ενώθηκαν οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας με την ίδια ζέση και ευαισθησία και έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διεύθυνση της δεκαμελούς ορχήστρας από σολίστες μουσικούς θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Η γιορτή αυτή της μουσικής που εξευγενίζει ψυχές και αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών βρίσκεται στη τελική φάση της προετοιμασίας.

Τα τραγούδια που συνοδεύουν τη συλλογική μας μνήμη και αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό μωσαϊκό ριζωμένο στο μυαλό και την καρδιά μας, γράφτηκαν από τους σημαντικότερους στιχουργούς –ποιητές της μακράς αυτής διαδρομής και διαμόρφωσαν το ομορφότερο τοπίο λόγου και μουσικής σε μια άρρηκτη αρμονία.

Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια» με τον συνθέτη πρωτεργάτη των παράλληλων αυτών καλλιτεχνικών κόσμων και στη πορεία αυτονομήθηκαν, έγιναν αειθαλείς επιτυχίες και χάραξαν τον δικό τους δρόμο αφού πηγή τους ήταν η πρωτογενής έμπνευση, αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στη παράσταση αυτή.

Μοναδική προσδοκία όλων για τη συναυλία αυτή με όχημα τον δικό μας πολιτισμό, είναι μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση να υπάρξει και η ουσιαστική προσφορά από την πλευρά σας,η παρουσία σας και η συμμετοχή σας με μια συμβολική τιμή εισιτηρίου και προσφορά τροφίμων που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα της συναυλίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη…

… Γιατί «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ώρα έναρξης: 9.00μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 5ευρώ
Πώληση στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 7ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης