Ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters μίλησε για τις εμπειρίες του από την τηλεκπαίδευση των παιδιών του κατά τη διάρκεια πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος της ροκ έδωσε συνέντευξη μέσω διαδικτύου στο BBC Breakfast για την προώθηση του νέου άλμπουμ των Foo Fighters «Medicine At Midnight» το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γκρολ -που είναι πατέρας τριών παιδιών- ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με την εκπαίδευση κατ’ οίκον.

«Τα παιδιά μου ξέρουν ποιος είμαι, εντάξει; Δεν θα έρχονταν σε μένα για κάτι ακαδημαϊκό – απλά δεν το κάνουν» απάντησε.

«Θα μπορούσα να είμαι εμψυχωτής, θα μπορούσα να κάνω ένα υπέροχο πρωινό και θα μπορούσα να τα κάνω να χαμογελούν πριν ξεκινήσουν τη μέρα τους, αλλά δεν με θέλουν απαραίτητα στα μαθήματα ιστορίας, δεν θέλουν απαραίτητα να βοηθήσω με την τριγωνομετρία» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Γκρολ κλήθηκε να προσφέρει «μουσική έμπνευση» στα παιδιά που τον παρακολουθούν στη Βρετανία, να προτείνει τρία άλμπουμ που πρέπει να ακούσουν.

«Καλά θα πρέπει να αποκτήσετε το “Sgt. Pepper’s [Lonely Hearts Club Band]» των Beatles», είπε, υποστηρίζοντας ότι ο δίσκος «εξακολουθεί να έχει την ίδια απήχηση που είχε την ημέρα που κυκλοφόρησε».

Σε όσους φιλοδοξούν να γίνουν ντράμερ πρότεινε να πάρουν στα χέρια τους το «Back In Black» των AC/DC.

Η τρίτη πρότασή του ήταν το σάουντρακ της ταινίας «Saturday Night Fever».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης