Μια μοναδική διαδικτυακή συναυλία από τους Καταρράκτες της Έδεσσας διοργάνωσε το site «edessaikoskosmos.gr», αφιέρωμα στον τεράστιο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τιμητική βράβευση στον ίδιο αλλά και στον διάσημο πιανίστα και συνθέτη Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Ο Μαέστρος Παύλος Κλιμάχιν στην κιθάρα, ο Σταύρος Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και η Λαρίσα Καραγιαννίδου στο πιάνο απαρτίζανε την ορχήστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τραγούδια ερμηνεύσαν οι: Κώστας Πατσιάς και η Μαρία Γκανάτσιου ενώ χόρεψαν οι: Χρήστος Χατζής, Μαρία Γκιώση, Δημήτρης Κούκος, Σάκης Παρασκευόπουλος και ο Θωμάς Ουζούνης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα παρουσίασε η Χρύσα Τσακαλοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι :Γιώργος Τσούκαλης και Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Δήμος Έδεσσας απένειμε τιμητική βράβευση στον οικουμενικό Μίμη Πλέσσα και στον μουσικοσυνθέτη Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Τις απονομές έκανε ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Έδεσσας Αλέξανδρος Πασχάλης ενώ την πλακέτα του Μίμη Πλέσσα παρέλαβε ο Γιώργος Τσούκαλης.

 Το Πολιτιστικό περιοδικό Art & Art Magazine, όπου ήταν και χορηγός της εκδήλωσης, απένειμε τιμητικό έπαινο στον εκδότη του site edessaikoskosmos.gr, Λεωνίδα Τούσια για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας. Την απονομή έκανε ο Διευθυντής του περιοδικού Γιώργος Τσούκαλης.

Ο Λεωνίδας Τούσιας δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ τον εκδότη και πρόεδρο του Art & Art Magazine Νικόλαο Αμοργιανό καθώς και τον Διευθυντή του περιοδικού Γιώργο Τσούκαλη  για αυτή την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή.
Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που κάνω να αναδείξω τον τόπο που γεννήθηκα και ζω και είμαι περήφανος που είμαι μέλος στη κοινωνία της Έδεσσας, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας ανθρώπους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».

Η Βράβευση του Λεωνίδα Τούσια από τον Γιώργο Τσούκαλη

O Γιώργος Τσούκαλης, O γνωστός δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Λεωνίδας Τούσιας και ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Έδεσσας Αλέξανδρος Πασχάλης

Η Βράβευση του Λεωνίδα Τούσια από τον Γιώργο Τσούκαλη

 Η παρουσιάστρια Χρύσα Τσακαλοπούλου με τη μέγα χορηγό της συναυλίας Ευαγγέλια Γάντζιου

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης