Η Έφη Λεωνίδου μας συστήνεται στο ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το single «Γωνία εαυτού και του άλλου» το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως.  Πρόκειται για μία μπαλάντα η οποία ακροβατεί στο λαβύρινθο των συναισθημάτων μέσα από τούς αυτοβιωματικούς στίχους της στιχουργού και ποιήτριας Άννας Νίκ. Κουρκούλη.

Το ξεχωριστό αυτό τραγούδι συνθετικά υπογράφει ο τραγουδοποιός Γιάννης Βογιατζής (Yianis Voyajis)
 
Η ηχογράφηση, η μίξη και η παραγωγή έγιναν στα Nemesis Recording Studio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Συμμετέχουν οι:

•    Ηλεκτρική κιθάρα – Ευριπίδης Ταρασίδης
•    Ακουστική κιθάρα – Γιάννης Βογιατζής
•    Μπάσο/synth/programming – Τάσος Καραπαπάζογλου
 
Credits to:

•    Photo art: Akis Reperage
•    Hairstyle: Μελίνα Καραπιπέρη
•    Μake up artist: Αλεξάνδρα Ιωαννίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε το τραγούδι:

 

Λίγα λόγια για την Έφη Λεωνίδου:

Γεννήθηκε στη Ξάνθη. Μητέρα δύο παιδιών. Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τμήματος Πληροφορικής Α.Π.Θ. Παρακολούθησε την τάξη μονωδίας στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, τη σχολή μουσικού θεάτρου του Σταμάτη Κραουνάκη στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και το τμήμα κρουστών παραδοσιακών οργάνων του Εργαστηρίου Λαϊκής Παράδοσης Καβάλας. Επίσης παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού και ορθοφωνίας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.
Έχει συνεργαστεί, τραγουδώντας, με πολλά μουσικά σχήματα της Καβάλας και της Δράμας σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έπαιξε (υποκριτική και τραγούδι) σε δύο επαγγελματικές παιδικές παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός με πολλές θεατρικές ομάδες και συλλόγους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης