Ο Νίκος Βολάκος σε ένα μοναδικό live στο Τσάι στη Σαχάρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 11:34
Ο Νίκος Βολάκος σε ένα μοναδικό live στο Τσάι στη Σαχάρα
Ακροβατώντας μεταξύ του έντεχνου - pop - λαϊκού τραγουδιού ο αγαπημένος σε όλους, Νίκος Βολάκος, παρουσιάζει δείγμα γραφής με τα τραγούδια «να μ’ αγαπάς», «έλα», «ένα χορό αλλιώτικο», «αιχμάλωτη καρδιά», «είδωλα θαμπά», «συγκεκριμένα», «έναν φίλο εντάξει» την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, στο Τσάι στη Σαχάρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Ο γνωστός ερμηνευτής συμμετέχει με το τραγούδι «να μ’ αγαπάς» στη συλλογή «Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι» της final touch με τους πλέον αξιόλογους ανερχόμενους αλλά και διαχρονικούς καλλιτέχνες, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης Με τα Ψηλά Ρεβέρ), Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης. Η συνεργασία του με τον Γιάννη Σπανό είναι άψογη καθώς συμμετέχει στις συναυλίες του σε ενορχήστρωση Δημήτρη Πάντου. Από τς αρχές του 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με φίλους συνθέτες. Από το 2013 στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και τεχνικούς, και εμφανίζεται σε ανοιχτά θέατρα αλλά και μικρές μουσικές σκηνές.

Τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο, ροκ ως και το λαϊκό, από το συμβατικό στο ιδιαίτερο αναζητώντας ένα χαρακτήρα προσωπικό. Το σίγουρο είναι ότι το κοινό τον έχει αγαπήσει και δε χάνει κανένα live του! Στο πιάνο-τραγούδι η Χριστίνα Πουπάλου.

Ώρα έναρξης: 22.15
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ ( με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα )
Τσάι στη Σαχάρα

Λαοδικείας 18 - Ιλίσια

Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937

email : tsai2012saxara@gmail.com
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 11:34