Ο Θέμης Αδαμαντίδης, είναι ένας «μεγάλος» καλλιτέχνης και άνθρωπος, που δίνει την ψήφο στήριξής του, σε πολλά υποσχόμενους συναδέλφους του, όταν και εφόσον, τους πιστεύει. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο σπουδαίος ερμηνευτής, είπε το «ναι», σε μία μοναδική συνεργασία, με την ταλαντούχα Χριστίνα Θεωνά… και το αποτέλεσμα αυτής, είναι ένα εκπληκτικό ντουέτο, μία δυναμική ερωτική μπαλάντα. 

Σε μουσική του Χρήστου Αναστασίου και του Γιάννη Μαγγελάκη, και στίχους του Χρήστου Αναστασίου, που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη, όπως «Αυτό το Λίγο», το «Απομακρυνθήκαμε», σύμφωνα με όσους το έχουν ακούσει, είναι άκρως συγκινητικό. Η μελωδική φωνή της Χριστίνας Θεωνά, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με την τεράστια φωνή του Θέμη Αδαμαντίδη, με τους δύο τους, να απογειώνουν, το «Απομακρυνθήκαμε»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ, και η οπτικοποίηση του μοναδικού αυτού ντουέτο, δια χειρός του μετρ Γιάννη Παπαδάκου, που όσοι έχουν δει το αποτέλεσμα, κάνουν λόγο, για υπερπαραγωγή. 

Την εικόνα της Χριστίνας Θεωνά, επιμέληθηκε η dream team, Βασίλης Μπουλούμπασης,  Διονύσης Κολποντίνος, και Βάσω Νακοπούλου, ενώ τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης