Ο 16χρονος Ιωάννης επιστρέφει με το νέο του single «Taxi Driver»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 11:05
Ο 16χρονος Ιωάννης επιστρέφει με το νέο του single «Taxi Driver»

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία τού πρώτου του επιτυχημένου single «For Whom We Live», ο 16χρονος Ioannis επιστρέφει με ένα album με πιο alternative pop στοιχεία, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

Η GusP Productions παρουσιάζει το πρώτο single από το debut album «Zero Fifteen» του Αγρινιώτη Ioanni με τίτλο «Taxi Driver» σε μουσική και στίχους δικούς του. Η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού είναι του συνθέτη, μουσικού παραγωγού Κωνσταντίνου Πλακίδα.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Βιογραφικό:

Ο Ioannis γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 2005. Από την ηλικία των επτά, ξεκίνησε μαθήματα θεάτρου. Στα δεκατρία του ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αγγλική γλώσσα. Δύο χρόνια πριν, στα δεκατέσσερά του, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο, τη φωνητική και την αρμονία. Ο 16χρονος Ioannis γράφει και τραγουδά για τις ανησυχίες και τα όνειρα των παιδιών της ηλικίας του, την αγάπη, τη μοναξιά, την πάλη του εαυτού, την αγωνία για έναν καλύτερο κόσμο…Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “For Whom We Live” κυκλοφόρησε το Μάιο του 2021, σε ενορχήστρωση του συνθέτη Κωνσταντίνου Πλακίδα και παραγωγή GusP Productions. Ο 16χρονος Ιωάννης επιστρέφει με το νέο του single «Taxi Driver»

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 11:09