Ο Anser σε ένα επετειακό live streaming από τη σκηνή του «Λοσάντζελε»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 15:40
Ο Anser σε ένα επετειακό live streaming από τη σκηνή του «Λοσάντζελε»

Ο Anser καταλαμβάνει ζωντανά το «Λοσάντζελε» τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 σε ένα επετειακό live streaming μέσω του viva.gr. Ο Σπαρτιάτης ράπερ επιστρέφει στη σκηνή έπειτα από 15 μήνες συναυλιακής σιγής.

Την πρώτη Μαρτίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι του Άδυτου. Το «Πια Δε Με Νοιάζει», σηματοδότησε την αρχή της νέας εποχής του Anser. Μίας περισσότερο μοναχικής διαδρομής καλλιτεχνικά, αλλά με πολλούς και πιστούς συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλη τη hip hop κοινότητα.

Δύο ακριβώς χρόνια μετά και με τα συναυλιακά stages, ανά τον πλανήτη να έχουν σιγήσει λόγω πανδημίας, ο Σπαρτιάτης καλλιτέχνης, επιστρέφει με ένα επετειακό Live Streaming Concert στα πλαίσια του Hip Hop nights @LosantzeleStage. Ανάμεσα σε αναφορές της πορείας του ως σήμερα, θα γίνει παρουσίαση για πρώτη φορά των singles "Χαμαρέτου” και “Ίσως να μη γεράσουμε”, που στάθηκαν “άτυχα”, καθώς δεν δόθηκε ακόμη η ευκαιρία να παρουσιαστούν ζωντανά.

Επί σκηνής ο σταθερός συνοδοιπόρος του Anser, Andri J, αλλά και ο Π.Ι.Ε.Β. των Bad Poetry Social Club, ο οποίος ενδιάμεσα της ροής της συναυλίας, με φόντο ειδικά διαμορφωμένα για την περίσταση visuals, θα αφηγηθεί τα ποιήματα του.

Στην προσπάθεια του να χαρίσουν ζωντάνια μέσω της μουσικής του, ποσό από τα έσοδα των εισιτηρίων θα πάνε στη «ΣΧΕΔΙΑ», το περιοδικό δρόμου που στηρίζει αστέγους και κοινωνικές ομάδες που επιβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 8 €

Παρακολούθηση συναυλίας και προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/on-line-hip-hop-concert-events-losantzele/

 

 

 

 

    

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 15:40