Ο Αργύρης Λούλατζης και η Ελεάννα Φινοκαλιώτη «Μαζί» για μία ξεχωριστή βραδιά το Σάββατο 3 Ιουνίου στη ζεστή μουσική σκηνή της Σφίγγας, σε τραγούδια επιλεγμένα ένα κι ένα. Περπατώντας τους δρόμους των μεγάλων μας ποιητών και συνθετών, «οπλισμένοι» με ερμηνείες γεμάτες λυρισμό, πηγαίες, «μπολιασμένες» με τον ανανεωτικό άνεμο των ξεχωριστών τους παρουσιών επί σκηνής και του νεαρού της ηλικίας τους που «συγκρούεται» γλυκά κι απρόοπτα αρμονικά με την ωριμότητα της καλλιτεχνικής τους ιδιοσυγκρασίας. Το ρεμπέτικο συναντά το tango, τα τραγούδια της Νότιας Ιταλίας συναντούν την ελληνική παράδοση, το ροκ σμίγει με τα blues και τις μπαλάντες…

Ο Αργύρης Λούλατζης, ξεκινώντας την καλλιτεχνική του πορεία από τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2012 το τραγούδι «Ονειρομάγια» που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του πρώτου προσωπικού του δίσκου , ο οποίος κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο. Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική και στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κουβέντες με τους Ουρανούς», όπου το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι συμμετοχές της Φωτεινής Βελεσιώτου και του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Ο Αργύρης συναντά στο μουσικό ταξίδι της ξεχωριστής αυτής βραδιάς την ιδιαίτερη ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιό Ελεάννα Φινοκαλιώτη, που μας συστήθηκε πρόσφατα μέσα από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά «Ταξίδια Ψυχής», σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των Χατζιδάκι, Περιστέρη, Κραουνάκη, Ανδρέου, Δημητρίου, Λάκη Παπαδόπουλου, από τον κορυφαίο κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. «Επαινετική» αποδοχή έχει ήδη «λάβει» η ερμηνεύτρια με την κρητική καταγωγή, για τις ερμηνείες της στα «Ήσυχα βράδια» και στο «Τσάι γιασεμιού».

Παραγωγή & Οργάνωση Παραγωγής: Άρης Αναγνωστόπουλος – Notebook Artists

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης