Ο διεθνούς φήμης Bollywood Dance Super Star Naz Choudhury έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, προσκεκλημένος της γνωστής χορεύτριας και χορογράφου Άννας Δημητράτου και της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε ένα μοναδικό Show τον καταπληκτικό αυτόν δάσκαλο και performer, γνωστό παγκοσμίως για το προσωπικό του στυλ στους Ινδικούς και Bollywood Dance ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Show – που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Passport – Κεραμεικός – ο Naz Choudhury θα χορέψει έχοντας στο πλευρό του χορευτές από την Αγγλία, την Άννα Δημητράτου, τα μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece, καθώς και χορευτές από όλη την Ελλάδα!!!

Το βιογραφικό του Naz Choudhury

Ο Naz Choudhury είναι ίσως ο πιο διάσημος performer, χορογράφος και παραγωγός Bollywood Dance στην Ευρώπη. Το έργο του εμπνέει καθώς ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης Bollywood που οι παραγωγές του παρουσιάστηκαν για συνεχόμενα 4 χρόνια στην «O2 Arena» στο Λονδίνο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τη δημιουργία και την εκτέλεση φαντασμαγορικών σόου και ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά και βασιλείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει χορογραφήσει αμέτρητες διασημότητες, όπως ο Shahid Kapoor και ο Will.I.Am. Η δουλειά του έχει αγγίξει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη γη με αρχή το σόου του στη τελετή απονομής του Βραβείου Nobel Ειρήνης και έχει ιδρύσει τη νούμερο 1 Ομάδα Bollywood Dance στην Ευρώπη, τους «Bolly Flex». Οι «Bolly Flex» είναι αναγνωρίσιμοι σε όλη την υφήλιο και τα χορευτικά τους κόβουν την ανάσα. Έχει δημιουργήσει Μοναδικές ομάδες όπως οι Bollywood Showstoppers και οι Dhamaka που συμμετέχουν σε παραστάσεις σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Επίσης, κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο Naz θα διδάξει:

2 δίωρα σεμινάρια Bollywood Dance αρχάριου, μεσαίου και ανοιχτού επιπέδου
1 τετράωρο Bollywood Dance Master Class

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, απευθυνθείτε στη διοργάνωση στο ακόλουθο e-mail: info@orientalexpression.gr

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, η Αθήνα γιορτάζει, χορεύει και μαγεύει με πολύχρωμες ενδυμασίες κάτω από τους ξεσηκωτικούς ήχους του Bollywood. Είσαι καλεσμένος να συμμετέχεις στη μοναδική αυτή γιορτή.

Είσοδος: 10 ευρώ

Ώρα Έναρξης: 19.00

Passport Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος – Αθήνα
Τηλ : 210-52222203

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Artistic Studio Oriental Expression (NPO)
Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης
Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης