Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης με την «5η Εποχή» του στο Coronet

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, 16:47
Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης με την «5η Εποχή» του στο Coronet
Το Coronet live παρουσιάζει την «5η Εποχή», όπου θα μας ταξιδέψει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Με την αισθαντική του φωνή ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό μέσα από αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες, αλλά και διασκευές σε ρυθμούς jazz και swing. Ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάση στη «Μαρκίζα», ακολουθεί πιο σύγχρονους δρόμους μέσα από «Το δίκιο μου» και το «Όνειρο ήτανε» και απογειώνεται με σταθερές λαϊκές αξίες, όπως το «Μακριά μου να φύγεις»
Λόγια και μουσικές του Μικρούτσικου, του Καραμουρατίδη, του Ελευθερίου, της Βιτάλη, του Ιωάννου, του Κραουνάκη, του Ξυδάκη και άλλων καταξιωμένων δημιουργών παντρεύονται αρμονικά με τα νέα τραγούδια του Δημήτρη Αϊβαλιώτη σε ένα πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει και θα μας διασκεδάσει.

Με τον σημαντικό συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις του ξεχωριστού αυτού live και συνοδοιπόρους την 6μελή του μπάντα, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, μας συστήνει τη δική του μουσική «5η Εποχή», στο εναρκτήριο πρόγραμμα του Coronet live.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ώρα: 22.30

Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ

Διάρκεια: 2 ώρες

Coronet

Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι

Tηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511

www.coronet.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, 16:47