Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ετοιμάζει και φέτος ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Ένα Λεπτό», μια ανατρεπτική συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα που κατέκτησε τα ελληνικά ραδιοφωνικά charts και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Πιο ανανεωμένος από ποτέ αλλά πάντα με το ήθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνουν σε όλη την μουσική του πορεία, ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται για να μας διασκεδάσει και για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά επί σκηνής τη Ρίτα Αντωνόπουλου σε μια ειδική μουσική παράσταση με τίτλο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ», το ‘21 μέσα από το έντεχνο τραγούδι. Με αφορμή την επέτειο του εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, ο καταξιωμένος Δημήτρης Μπάσης, μια φωνή σπάνιας ποιότητας και τεχνικής, συνδυασμένη με μερικά από τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια και με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις κορυφαίες φωνές του έντεχνου τραγουδιού του σήμερα, θα ερμηνεύσουν κάποια από τα πιο σημαντικά σύγχρονα ελληνικά τραγούδια. Μαζί τους επί σκηνής ο Σόλων Τσούνης που θα αφηγηθεί στίχους και πεζά αγωνιστών του ‘21 και συγχρόνων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη, ενώ η ορχήστρα, αποτελείται από γνωστούς κορυφαίους στον τομέα τους μουσικούς.

Σταθμοί καλοκαιρινής περιοδείας:

14/7: Μύκονος, «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ» Το ‘21 μέσα από τo έντεχνo τραγούδι //ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ -αφήγηση ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

17/7: Γαλάτσι, CT Garden Festival, “Καράβι το Φεγγάρι”

30/7: Ορεστιάδα, Θερινό Θέατρο, «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ» Το ‘21 μέσα από τo έντεχνo τραγούδι//ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ -αφήγηση ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

1/8: Καρπενήσι

 3/8: Πύργος, Επάρχειο // Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Τζουανόπουλο

6/8: Κύπρος, Κίτι Λάρνακας

7/8: Δωδώνη Ιωαννίνων, Πηγές Αχέροντα

18/8: Σάμος, Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

22/8: Ζάκυνθος, Ανοικτό Θέατρο, Μαζί με την Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου

23/8: Πειραιάς, Βεάκειο θέατρο, Μαζί με τη Λαϊκή́ Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

30/8: Μακρινίτσα-Πήλιο, πραύλιος χώρος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας, Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας

4/9: Φίλιπποι Καβάλας, Αρχαίο Θέατρο, Μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

5/9: Φίλιπποι Καβάλας, Αρχαίο Θέατρο, Μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

7/9: Συκιές Θεσσαλονίκης, Ανοιχτό Θέατρο, Μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

9/9: Αθήνα, Φεστιβαλ Κολωνού, Μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

10/9: Ραφήνα, Πάρκο Καραμανλή

14/9: Πεύκη,  «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ» Το ‘21 μέσα από τo έντεχνo τραγούδι//ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ -αφήγηση ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

17/9: Ταμασσός – Κύπρος, Μητρόπολη Ταμασσού, “200 Χρόνια Παλιγγενεσία”

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης