Μέσα από το Instagram έδωσε τη δική του απάντηση για το νέο του τραγούδι «War» ο ράπερ Drake.
       
«Απλά θέλω να το πω αυτό για τη γενέτειρά μου σχετικά με το τραγούδι μου War. Στόχος μου είναι πάντα να προοδεύω και να δείχνω την αγάπη μου στους ράπερ που ακούγονται και κερδίζουν την προσοχή του κόσμου», έγραψε ο Drake. «Στόχος μου είναι να χρησιμοποιώ αυτά που λέμε όλοι χωρίς να αισθάνομαι ότι παίρνω τη θέση κάποιου. Στόχος μου είναι να κάνω κάποιον να νιώθει όπως με τα σωστά τραγούδια και τη σωστή ομάδα και τη σωστή ποσότητα κίνησης και να εστιάζει στην ώθηση να τα βγάλει από το σκοτάδι και να τα δώσει στους ανθρώπους, δημιουργώντας μία κληρονομιά».
       
Ο Drake συνέχισε να λέει ότι καταλαβαίνει πως «σε κάθε πόλη υπάρχουν πολιτικές που δεν μπορούμε να αρνηθούμε ή να ξεφύγουμε, αλλά θέλω να είμαι σαφής στις προθέσεις μου όταν δείχνω την αναγνώριση και την υποστήριξή μου» και ευχήθηκε στους συντοπίτες του καλλιτέχνες: «Προσεύχομαι όλοι οι εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες να κάνουν επιτυχίες και δεν μπορώ παρά να περιμένω να δω ποιοι καλλιτέχνες από την ποπ σκηνή του Τορόντο θα αναδειχθούν το 2020 και μετά».

Αν και σ’ αυτά που γράφει ο ράπερ δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνονται, συνεχίζει στην ανάρτησή του να μιλάει για το τραγούδι του, που κυκλοφόρησε πριν από τρεις εβδομάδες.
       
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης