Ο Drake κοινοποίησε την πρώτη δήλωση για την τραγωδία στο Astroworld Festival 2021

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 08:04
Ο Drake κοινοποίησε την πρώτη δήλωση για την τραγωδία στο Astroworld Festival 2021

Ο Drake, ο οποίος έκανε εμφάνιση- έκπληξη με τον Τράβις Σκοτ στο Μουσικό Φεστιβάλ Astroworld 2021 στο Χιούστον, κοινοποίησε την πρώτη του δημόσια δήλωση το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με την τραγωδία της 5ης Νοεμβρίου. Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στο Φεστιβάλ.

«Πέρασα τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να κατανοήσω αυτή την καταστροφική τραγωδία» έγραψε ο Καναδός ράπερ σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Μισώ να καταφεύγω σε αυτήν την πλατφόρμα για να εκφράσω ένα συναίσθημα τόσο ευαίσθητο όσο η θλίψη, αλλά εδώ βρίσκομαι. Είμαι συντετριμμένος για τις οικογένειες και τους φίλους όσων έχασαν τη ζωή τους και για όποιον υποφέρει. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι για όλους και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, ο Θεός να είναι μαζί σας».

Η δήλωση του Drake ακολουθεί εκείνη Τράβις Σκοτ διοργανωτή του Astroworld, μετά το συμβάν. «Είμαι απολύτως συντετριμμένος από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ» είπε ο Αμερικανός ράπερ στην αρχική του δήλωση στις 6 Νοεμβρίου. «Προσεύχομαι για τις οικογένειες και όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη στο Φεστιβάλ Astroworld». Σε βίντεο που ακολούθησε στο Instagram είπε ότι «προσπαθεί να εντοπίσει τις οικογένειες, ώστε να μπορέσει να τις βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των άτυχων νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στο Φεστιβάλ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 08:04