Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προς το κοινό του, ο Έλβις Κοστέλο αποκάλυψε ότι πάσχει από μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.
Ο Κοστέλο παράλληλα εξήγησε ότι αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα την περιοδεία του.
Ο τραγουδοποιός που έχει ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες όπως το «I want you» και το «She» και «God give me strength» ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες που επρόκειτο να παραχωρήσει σε ευρωπαϊκές πόλεις.
Όπως τόνισε είχε προγραμματίσει τις συναυλίες με το σκεπτικό ότι θα προλάβαινε να ολοκληρώσει την θεραπεία του, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.
«Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρουργοί έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής.
Και συνέχισε:

«Μόλις ξεκίνησα τα ταξίδια συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εστιάσω αποκλειστικά στην υγεία μου». Σημείωσε δε ότι προτιμά να απογοητεύσει τους φίλους του ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του, παρά να ρισκάρει τη ζωή του ολοκληρώνοντας την περιοδεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης