Ο Εντ Σίραν γιόρτασε τα γενέθλια του. Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης, γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του την περασμένη Τετάρτη και δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Ο τραγουδιστής επέλεξε μία φωτογραφία, στην οποία φορά στολή πειρατή και δίπλα υπάρχει μία τούρτα σε σχήμα πειρατικού πλοίου με νομίσματα από σοκολάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«30 σήμερα. Σας ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα μηνύματά σας, νιώθω πολύ αγάπη» έγραψε ο Σίραν κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram, η οποία, όπως εξήγησε, είναι από την ημέρα που γιόρτασε τα 3α γενέθλιά του.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ο Εντ Σίραν άρχισε το ταξίδι του στη μουσική, όταν έγινε μέλος τοπικής εκκλησιαστικής χορωδίας στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Η πρώτη του κιθάρα ήταν δώρο από τον θείο του και το άλμπουμ που τον έκανε να θέλει να γίνει μουσικός ήταν το «Irish Heartbeat» του Βαν Μόρισον.

Ο τραγουδιστής της ποπ, Μάικλ Ντέιβιντ Ρόζενμπεργκ, γνωστός ως Passenger, είναι στένός του φίλος από τότε που ήταν και οι δύο 15 ετών και έπαιζαν στην ίδια μπάντα στο Κέιμπριτζ.

Το 2019 ο Σίραν είπε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και τη μουσική, μετά την κυκλοφορία του No.6 Collaborations Project.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης