Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει πάνω σε μελωδίες του Sting

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 13:17
Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει πάνω σε μελωδίες του Sting
O Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει στο πιάνο πάνω σε μελωδίες του Sting, σε μια ανατρεπτική συναυλία στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ.

Ο γνωστός σολίστ και αυτοσχεδιαστής επιλέγει υλικό από όλο το μουσικό φάσμα του άγγλου τραγουδιστή και συνθέτη, δίνοντας έμφαση στα άγνωστα διαμάντια της τέχνης του και δοκιμάζει αναπάντεχους αυτοσχεδιασμούς στα ασπρόμαυρα πλήκτρα του πιάνου. Μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα τζαζ και ακρίβεια κλασικής δεξιοτεχνίας.

Η εμφάνιση του Γιώργου Ψυχογιού στο Μέγαρο ανήκει στον επιτυχημένο Κύκλο Γέφυρες (Ειδικά Αφιερώματα), που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Ξεχωριστή περίπτωση συνθέτη, πιανίστα, ακορντεονίστα.

O Γιώργος Ψυχογιός δηλώνει κλασικός σολίστ με χόμπι… την τζαζ! Σκηνικός πιανίστας που κινείται με άνεση ανάμεσα στην άψογη δομή και τον αυτοσχεδιασμό, ξέρει πώς να δημιουργεί σιγά σιγά από μια νότα ένα ολόκληρο δάσος, έναν κήπο, μια περίτεχνη και πολύχρωμη δομή. Παθιάζεται με τον Keith Jarett αλλά και με τις μπετοβενικές σονάτες που τις προσεγγίζει μέσα από «ερμηνεία, εμβάθυνση, διασκευές, αποδόμηση, επανακάλυψη».

Τιμές εισιτηρίων:

10 € (Ζώνη Β΄), 15 € (Ζώνη Α΄)
Ειδικές τιμές: 4 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 6 € (65+, πολύτεκνοι)

Πληροφορίες
210 72.82.333
www.megaron.grΤελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 13:17