Έχουμε απολαύσει τον Μάκη Παπαδημητρίου σε μοναδικούς ρόλους στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Τώρα τον απολαμβάνουμε και ως τραγουδιστή, δίπλα στον ταλαντούχο Γιάννη Μαθέ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Μαθέ για αυτήν τη νέα εκδοχή του τραγουδιού «Τα κοχύλια του χειμώνα» των Μάνου Σαγκρή και Γιάννη Μαθέ, που ηχογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε σε ένα διάλειμμα από τις πολύ πετυχημένες παραστάσεις της «Μήδειας» του Μποστ (σκηνοθεσία Νικορέστης Χανιωτάκης), η οποία παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους στο ανατρεπτικό βίντεο που γυρίστηκε στο Θέατρο Βράχων λίγο πριν την παράσταση, συμμετέχει όλη η εξαιρετική ομάδα συντελεστών της «Μήδειας».

Το τραγούδι «Τα κοχύλια του χειμώνα», έγραψαν ο Μάνος Σαγκρής (στίχοι) και ο Γιάννης Μαθές (μουσική) και κυκλοφόρησε πρόσφατα, αποτυπώνοντας την αίσθηση από το παράξενο καλοκαίρι που έφυγε, αλλά και την κρυμμένη και σταθερή ομορφιά των καιρών.

Το τραγούδι αποτελεί μια μικρή «πρόγευση» από τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των δύο δημιουργών, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα, με συμμετοχές έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Συντελεστές:

Στίχοι: Μάνος Σαγκρής

Μουσική-ερμηνεία: Γιάννης Μαθές

Τραγουδούν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαθές, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Άννα Φιλιππάκη, Άννα Κλάδη, Γεράσιμος Σκαφίδας, Γιάννης Δρακόπουλος, Γιάννης Καλατζόπουλος.

Γιάννης Μαθές: πιάνο
Μάκης Παπαδημητρίου: ukulele
Ήχος: Μανώλης Καραδημητράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης