Ο Ηλίας Ζούτσος την Τετάρτη 29 Μαρτίου παρουσιάζει στο «Tiki Bar» το υλικό από τον δίσκο του «Κρητιδική εποχή» που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου «Αχός», με τον ιδιαίτερο ήχο που συνθέτει τις βασικές μουσικές επιρροές του (κλασική, παραδοσιακή και ροκ) και πρότεινε στο ομώνυμο άλμπουμ.

Ο συνδυασμός της φωνής όπως τη συναντάμε στην Κρήτη αλλά και στα πολυφωνικά τραγούδια του κόσμου, με τον ήχο της ακουστικής κιθάρας μέσα από πετάλια και εφέ, αποτελεί αφετηρία ανακάλυψης ενός νέου μουσικού ιδιώματος, που συνδυάζει ήχους σύγχρονου αστικού τοπίου με αρχέγονες μουσικές φόρμες. Από το cd έχει ήδη ξεχωρίσει και οπτικοποιηθεί το τραγούδι «Τα κάλλη» ενώ από την πρώτη παρουσίαση του cd βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε ζωντανά το τραγούδι «Τα δυο σου μάτια» σε επιμέλεια των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια μπάντα επί σκηνής -βιολί, μπάσο, τύμπανα και τον ίδιο στην κιθάρα την Κρητική λύρα και τη φωνή- παρουσιάζονται ακόμη κομμάτια από το δίσκο του «Σημείο», αλλά και παραδοσιακά τραγούδια διασκευασμένα και εναρμονισμένα στο ιδιαίτερο ηχητικό περιβάλλον.

Βιολί. Φωνητικά: Μιχάλης Βρέττας
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τύμπανα, Κρουστά: Παναγιώτης Κατσικιώτης (Τσίκο)
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Tiki Bar Athens

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη (ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109236908
dimitris.stereomatic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.00 (αυστηρά)
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Δείτε το βίντεο:

Το καινούργιο cd «Κρητιδική εποχή» αλλά και τα παλιότερα «Ρίζα» και «Σημείο» θα υπάρχουν στον χώρο της συναυλίας.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 αυστηρά, έτσι ώστε όλοι να προλάβουν τα μέσα μεταφοράς για την επιστροφή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης