Ο Αμερικανός ράπερ, Kanye West δήλωσε ότι σκέφτεται να αλλάξει το όνομά του σε «Christian Genius Billionaire Kanye West» (Χριστιανός Ιδιοφυία Δισεκατομμυριούχος) για έναν χρόνο.

Ο ράπερ έκανε εμφάνιση – έκπληξη στο 5ο Φεστιβάλ Fast Company Innovation, στη Νέα Υόρκη στις 7 Νοεμβρίου και μίλησε για τη σειρά αθλητικών παπουτσιών Yeezy που δημιούργησε μαζί με την Adidas. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και ο σχεδιαστής των αθλητικών παπουτσιών, Στίβεν Σμιθ, σύμφωνα με το THR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι αγενές να ονομάζεις τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, λέω ότι μπορώ να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου σε “Christian Genius Billionaire Kanye West” για ένα χρόνο μέχρι να καταλάβετε τι ακριβώς είναι… Θα αναγράφεται στο χαρτί της άδειας» είπε ο Kanye West.

«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν δολοφονήθηκε επειδή είχε ένα όνειρο. Είχε κάτι άλλο για το οποίο θα μπορούσε να μιλήσει» συνέχισε.

«Μίλησε για τη χειραφέτηση των Αφροαμερικανών, την οικονομική ενδυνάμωση. Όταν μπήκα στη Forbes, τους έδειξα μια απόδειξη 890 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν έλεγαν ακόμα “δισεκατομμυριούχος”. Δεν θέλουν να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αγοράσουμε γη, δεν θέλουν να έχουμε 100% κυριότητα, την οποία έχω στη Yeezy» υπογράμμισε ο ράπερ, επιχειρηματίας και σύζυγος της πρωταγωνίστριας ριάλιτι σόου, Κιμ Καρντάσιαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ανέφερε ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2024.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης