Μπορεί ο Κιθ Έρμπαν να έφυγε με άδεια χέρια από τις τελετές απονομής των βραβείων Grammy και των βραβείων της Ακαδημίας της Κάντρι Μουσικής (ACM) νωρίτερα εφέτος, αλλά απέσπασε τέσσερις διακρίσεις τη βραδιά των CMT Awards (των βραβείων του Τηλεοπτικού Δικτύου Κάντρι Μουσικής) στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Ο Αυστραλός τραγουδιστής της κάντρι παρέλαβε για το «Blue Ain’t Your Color» τα βραβεία Βίντεο της Χρονιάς και Καλύτερο Βίντεο Άνδρα Καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Συνεργασία για το «The Fighter» με την Κάρι Άντεργουντ και το βραβείο Σούπερ Σταρ της Χρονιάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ετήσια τελετή βράβευσης βίντεο της κάντρι μουσικής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Music City Center, στο Νάσβιλ.

«Μου αρέσει να συνθέτω μουσική, μου αρέσει να ηχογραφώ δίσκους, μου αρέσει να γράφω τραγούδια, μου αρέσει να κάνω περιοδείες, να γυρίζω βίντεο. Μου αρέσει που μου δίνεται η ευκαιρία. Ποιος ξέρει έως πότε θα έχεις την ευκαιρία » δήλωσε ο Έρμπαν, ο οποίος ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και την ηθοποιό-σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν, που ήταν στο κοινό, σύμφωνα με το FOX News.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγό μου, Νικόλ Μέρι», είπε, όταν παρέλαβε το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Άνδρα Καλλιτέχνη. «Δεν γνωρίζετε πόσο συμμετέχει σε ό,τι κάνω. Ειδικά στα βίντεο με βοηθάει – με μισεί τώρα που το λέω, αλλά θέλω να ειπωθεί γιατί με βοηθά τόσο πολύ σε αυτά τα βίντεο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε και τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Σάντι και την 6χρονη Φίφι. «Στα κοριτσάκια μας που είναι στο σπίτι, Σάντι και Φίφι, θα έρθετε μαζί μας την επόμενη φορά, σίγουρα!» είπε.

Ο Κιθ Έρμπαν ερμήνευσε την επιτυχία «The Fighter» με την Κάρι Άντεργουντ, η οποία συνεχίζει να κυριαρχεί ως η καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των CMT Awards με 17 νίκες.
Η Άντεργουντ παρέλαβε το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Τραγουδίστριας για το «Church Bells» και μοιράστηκε το βραβείο με τον Κιθ Έρμπαν για το ντουέτο τους «The Fighter».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο τραγουδιστής, ηθοποιός Τσαρλς Έστεν.

Οι «Little Big Town» με το «Better Man» απέσπασαν το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Μουσικού Συγκροτήματος, οι Florida Georgia Line με το «H.O.L.Y.» Καλύτερου Βίντεο Ντουέτου και η Λόρεν Αλάινα Καλύτερου Βίντεο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη για το «Road Less Traveled».
Το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας της Χρονιάς παρέλαβαν οι Τζέισον Ντερούλο και Λουκ Μπράιαν για το «Want To Want Me».

Ο Τσαρλς Κέλι από τους «Lady Antebellum», ο Τζέισον Άλντιν και ο Ντάριους Ράκερ παρουσίασαν στην αρχή της βραδιάς ένα αφιέρωμα στον Γκρεγκ Όλμαν, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ερμηνεία του «Midnight Rider» με τον κιθαρίστα Ντέρεκ Τρακς από τους «Τhe Derek Trucks Band».

Η βραδιά έκλεισε με τους Lady Antebellum και τους Earth, Wind and Fire επί σκηνής να τραγουδούν τα «You Look Good» και «September».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης