Ο Αυστραλός τραγουδιστής της κάντρι, Κιθ Έρμπαν παρουσίασε νέο τραγούδι μερικώς εμπνευσμένο από το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, στο οποίο εμπλέκεται ο κινηματογραφικός παραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η σύζυγός του, ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν , η πιο φανατική θαυμάστριά του έσπευσε να εξυμνήσει την πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αυστραλός σούπερσταρ της κάντρι μουσικής ερμήνευσε πρώτη φορά το τραγούδι «Female», το οποίο έγραψαν πριν από μερικές εβδομάδες τρεις δημιουργοί μεγάλων επιτυχιών του είδους «ήχος του Νάσβιλ» στην τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA), στις 8 Νοεμβρίου.
Η Κίντμαν δεν ήταν μαζί του στην τελετή απονομής, στο The Bridgestone Arena στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ, αλλά με ανάρτησή της στο Facebook τον συνεχάρη για το τραγούδι.

«Αγαπώ το νέο τραγούδι του Κιθ Έρμπαν #female» έγραψε λίγο πριν την εμφάνισή του συζύγου της.
Η Κίντμαν και ο Έρμπαν έχουν δύο κόρες, τη Σάντεϊ Ρόουζ και τη Φέιθ Μάργκαρετ και ο τραγουδιστής είπε ότι τα δύο κορίτσια είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να ηχογραφήσει μία τρυφερή μπαλάντα για την ενδυνάμωση των γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι μιλά για τους ρόλους των φύλων, τη συναίνεση ακόμη και τη ρήση της Beyonce «Run The World» (Girls) (Κυριεύστε τον κόσμο (Κορίτσια).

Ο Κιθ Έρμπαν είπε ότι ως σύζυγος και ως πατέρας δύο κοριτσιών επηρεάστηκε πολύ από το σκάνδαλο. «Και ως γιος – η μητέρα μου ζει. Είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες στη ζωή μου, μεγάλωσα σε ένα σπίτι με αγόρια, χωρίς αδελφές… Τώρα είμαι σε ένα σπίτι που είναι όλα κορίτσια. Οπότε το τραγούδι αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα σε πολλά επίπεδα» δήλωσε ο τραγουδιστής στο AP.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης