Ο Κρις Μάρτιν τηλεφώνησε στον Τζέιμς Νιούμαν μετά το μηδέν του στη Eurovision

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 11:21
Ο Κρις Μάρτιν τηλεφώνησε στον Τζέιμς Νιούμαν μετά το μηδέν του στη Eurovision

Ο Τζέιμς Νιούμαν αποκάλυψε ότι έλαβε τηλεφώνημα από τον Κρις Μάρτιν των Coldplay μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision και την κατάταξή του στην τελευταία θέση του διαγωνισμού, καθώς δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό.

Ο Νιούμαν εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι του «Embers» στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, στον οποίo το ιταλικό συγκρότημα Måneskin στέφθηκε νικητής.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος δεν πήρε ούτε έναν βαθμό από την κριτική επιτροπή και το κοινό, εξήγησε αργότερα ότι θέλει να «επικεντρωθεί στα θετικά».

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε, ότι μεταξύ εκείνων που του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, ήταν ο αρχηγός των Coldplay Κρις Μάρτιν, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του μέσω βιντεοκλήσης την επόμενη μέρα του διαγωνισμού.

«Μου είπε να μην πάρω το αποτέλεσμα προσωπικά, είπε ότι ήμουν καταπληκτικός και ότι πρέπει να κρατήσω ψηλά το κεφάλι» ανέφερε ο Νιούμαν σημειώνοντας ότι «μεγάλωσε ακούγοντας τη μουσική του Κρις Μάρτιν και των Coldplay» .

«Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδοποιός και με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα» είπε.

Οι Måneskin αναφέρθηκαν στον Τζέιμς Νιούμαν σε συνέντευξή τους στο NME.

«Ήταν ωραίος τύπος, είχε ωραία φωνή και η ερμηνεία του ήταν ωραία» δήλωσε ο αρχηγός του συγκροτήματος, Νταμιάνο Νταβίντ. «Το ότι πήρε μηδέν, είναι μια πραγματικά ατυχής σύμπτωση. Δεν νομίζω ότι άξιζε μια τέτοια αντιμετώπιση».

«Είναι ένας διαγωνισμός, οπότε συμβαίνει. Ελπίζουμε απλώς να μην είναι πολύ λυπημένος γιατί τα πήγε καλά κατά τη γνώμη μας» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 11:22