Ο Μάκης Αμπλιανίτης στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 19:54
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στη σκηνή του Half Note Jazz Club
Ο κορυφαίος κιθαρίστας- συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ «URANOS» στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές. Για δύο μόνο βραδιές, την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τον νέο του δίσκο, καθώς και κομμάτια από τα προηγούμενα διεθνή του άλμπουμ «Bahar» και «Kismet».

O Μάκης Αμπλιανίτης θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα και τις μελωδίες του πάνω από τα νερά της Μεσογείου και από τα παζάρια της Ανατολής μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Δύσης.

Ο Μάκης Αμπλιανίτης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της ελληνικής ethnic και jazz σκηνής. Με την κιθάρα του έχει ηχογραφήσει, αλλά και παίξει με καταξιωμένους jazz μουσικούς του τόπου μας, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς της παγκόσμιας ethnic σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Hariprasad Chaurasia, Glen Velez, Omar Faruk Tekbilek, Fuat Saka, Dragan Dautovski. Κομμάτια του έχουν ερμηνεύσει μεταξύ άλλων οι Μανώλης Λιδάκης, Μαρία Φαραντούρη και Παντελής Θαλασσινός, ενώ το κομμάτι του «Love Secret» έχει ταξιδέψει εκτός συνόρων κι έχει διασκευαστεί από πολλούς μουσικούς και τραγουδιστές του εξωτερικού.

Μαζί του τις δύο αυτές ξεχωριστές βραδιές θα έχει συνοδοιπόρους τους καταξιωμένους μουσικούς συνεργάτες του που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του άλμπουμ «URANOS»:

Παντελής Θαλασσινός: τραγούδι (2/2)
Βαγγέλης Γερμανός: τραγούδι (2/2)
Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο
Tigran Sargsyan: duduk, shevi
Γιώργος Μαγκλάρας: βιολί
Νίκος Παραουλάκης: νέυ
Γιάννης Παπαγιαννούλης: κρουστά
Φώτης Μυλωνάς: keyboards, bansuri
Δημήτρης Παπανίκου: μπάσο
Νίκος Σκομόπουλος: τύμπανα

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Προπώληση: www.viva.gr, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr

Ακούστε ένα δείγμα του νέου άλμπουμ  «URANOS»


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 19:54