Μια καθάρια και άμεση προσέγγιση των πιο αγαπημένων τραγουδιών του επιχειρεί ο ίδιος ο δημιουργός τους, Μίμης Πλέσσας στη συναυλία «Μια Θάλασσα Τραγούδια», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, με τη συμβολή δύο χαρισματικών ερμηνευτών, της Klaudia Delmer και του Παναγιώτη Πετράκη. Σε φιλική συμμετοχή μαζί τους η χορωδία Cantelena – Χορωδία Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου – Αραβαντινού.


Klaudia Delmer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνθέτοντας τα τραγούδια του αποκλειστικά σε πιάνο, παρουσιάζει ένα σχήμα λιτό για να αποδομήσει τις καλύτερες στιγμές του στα «εξ ως συνετέθησαν» και να δώσει τον λόγο στην απλότητα της πρώτης του έμπνευσης.

Στη συναυλία ζωντανεύουν εκ νέου οι στιγμές όπου γεννήθηκαν λατρεμένα τραγούδια όπως «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Αμαρτία», «Ποιός το ξέρει», «Όλα δικά σου», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», «Χίλιες βραδιές», «Έκλαψα χτες», «Άναψε καινούριο μου φεγγάρι», «Τι σου ‘κανα και πίνεις» και πολλά άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορύφωση της συναυλίας θα είναι η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων ανέκδοτων τραγουδιών γραμμένων από τον Μίμη Πλέσσα για την Klaudia Delmer μέσα στο 2017.

Ένα ταξίδι μουσικής με καράβι ένα πιάνο και πανιά δυο σπάνιες φωνές, με τη διάθεση να φανερωθεί ξανά αυτή η πρώτη συγκίνηση όταν ένα μεγάλο τραγούδι γεννιέται.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

€15,00 Γενική Είσοδος
€12,00 Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
€12,00: Προπώληση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης