Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ξεκινάει την πανελλαδική καλοκαιρινή του περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Με εφόδια τη χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή του και την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία, ο Μπάμπης Στόκας κινείται με άνεση ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ, αλλά και τη μεγάλη του αδυναμία: το λαϊκό τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αγαπημένα του τραγούδια από όλα αυτά τα είδη θα συγκεντρώσει και θα μας παρουσιάσει στην Τεχνόπολη. Από τις τεράστιες επιτυχίες των Πυξ Λαξ ως τα ολοκαίνουρια τραγούδια του δίσκου του «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», μαζί με πολλές εκπλήξεις.

Στο πλευρό του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μια δυναμική, ανερχόμενη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, που ξεχώρισε με τη ραδιοφωνική της επιτυχία «Το Όνειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους οι μουσικοί: Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν, Άκης Κατσουπάκης- Ενορχηστρώσεις/Πλήκτρα, Δημήτρης Καρασούλος-Ηλεκτρική Κιθάρα, Αλέξης Αποστολάκης-Τύμπανα, Σταμάτης Σταματάκης – Μπάσο,

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος
Παραγωγή: STRAY MUSΙC

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Παρασκευή 30 Ιουνίου

Έναρξη 21.30 – Οι πόρτες ανοίγουν 20.30

Εισιτήρια:

Προπώληση: 10€ ορθίων 12€ καθήμενων – ΤΑΜΕΙΟ:12€ ορθίων, 14€ καθήμενων
Προπώληση σε: VIVA.gr, 11876, Τεχνόπολη και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp. Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης