Έτοιμη είναι η 20ή κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του «Αφεντικού», όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές του. Το άλμπουμ «Letter To You», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει εννέα ολοκαίνουργια τραγούδια, γραμμένα πολύ πρόσφατα από τον ίδιο αλλά και τρία κομμάτια που είχαν γραφτεί τη δεκαετία του ’70 αλλά δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσι μαζί με την εξαιρετική μπάντα του, την E Street Band. Κλεισμένοι για ώρες, καθημερινά, όλοι μαζί, στο υπερπολυτελές στούντιο του σπιτιού του, ηχογράφησαν τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα:

«Αγαπώ τη συναισθηματική φύση του “Letter To You”. Και αγαπώ τον ήχο της E Street Band που παίζει τελείως live στο studio, με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Φτιάξαμε τον δίσκο μόνο μέσα σε πέντε μέρες και τελικά είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ» εξομολογείται κάνοντας την ανυπομονησία των φαν της μουσικής του ακόμη μεγαλύτερη.

Ακούστε το τραγούδι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τo «Letter to You» περιλαμβάνει και νέες ηχογραφήσεις από τρεις μη κυκλοφορημένες συνθέσεις του από την δεκαετία του ‘70: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” και “Songs for Orphans”, που όλα τους είχαν γραφτεί πολύ πριν το 1973 και το ντεμπούτο άλμπουμ του Μπρους, το “Greetings from Asbury, NJ”.

 

Αναλυτικά τα 12 κομμάτια του άλμπουμ:

1. One Minute You’re Here 2. Letter To You 3. Burnin Train 4. Janey Needs A Shooter 5. Last Man Standing 6. The Power Of Prayer 7. House Of A Thousand Guitars 8. Rainmaker 9. If I Was The Priest 10. Ghosts 11. Songs For Orphans 12. I’ll See You In My Dreams.

To εξώφυλλο του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο Σπρίνγκστιν έχει πουλήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 60 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, καθιστώντας τον έναν από τους πλέον δημοφιλείς μουσικούς παγκοσμίως. Τα πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα «Born to Run» (1975), «Thunder Road» (1975), «Badlands» (1978), «Hungry Heart» (1980), «Dancing in the Dark» (1984), «Born in the USA» «Days of Glory» (1985), «Brilliant Disguise» (1987), «Human Touch» (1992) και «Streets of Philadelphia» (1994).

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το έργο του, συμπεριλαμβανομένων 20 βραβείων Γκράμι, ενός Όσκαρ και ενός Τόνι. Το 1999, εισήχθη στο «Πάνθεο της Δόξας του Ροκ εντ Ρολ» («Rock And Roll of Fame») και το 2016, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα του απένειμε το «Μετάλλιο της Ελευθερίας», την ανώτατη τιμητική διάκριση για έναν Αμερικανό πολίτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης