Η συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω βροχής και θα δοθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Με τη μαγεία της κιθάρας». Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ «Rock of my soul», δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη.

Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10ευρώ

Άνεργοι, Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι: 10ευρώ

Γενική είσοδος: 12ευρώ

Διαβάστε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Μάργαρη στο zougla.gr

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης