Τον καινούριο δίσκο τους παρουσίασαν οι Onirama, σε μία εκρηκτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα και κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου.

Μία καλοκαιρινή συναυλία πραγματοποίησαν οι Onirama στο «Yabanaki – Varkiza Beach Resort», την Κυριακή 9 Ιουλίου, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου CD τους με τίτλο «ΠΟΠ ΑΡΤ» από τη Minos EMI / Universal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μεγάλη συναυλία δίπλα στη θάλασσα, κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, με πολύ κέφι, ενέργεια και υπέροχα τραγούδια!


Το κοινό που ήταν εκεί, δίπλα στους Onirama, για να γιορτάσουν μαζί τους την κυκλοφορία του καινούριου αυτού δίσκου διασκέδασε με όλα τα αγαπημένα hits του συγκροτήματος αι βέβαια όλα τα τραγούδια του «ΠΟΠ ΑΡΤ», πολλά από τα οποία είναι ήδη γνωστές επιτυχίες της τελευταίας διετίας, όπως τα «Ποτέ Δεν Ξέρεις», «Το Μηδέν», «Όλα Εσύ Μου Τα ‘Μαθες», «Τι Είναι Αγάπη;» και «Θέλω Να Σε Δω».

Στον δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο τραγούδι των Onirama, «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, «Taste The Feeling».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση του δίσκου δίπλα στο κύμα της θάλασσας, ήταν ένα live γεμάτο ενέργεια και ένταση, όπως οι μοναδικοί Οnirama κάνουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης