Ο Ορφέας Περίδης μαζί με τη Λιζέτα Καλημέρη κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όμορφη καλοκαιρινή τους περιοδεία στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες με ένα πολυμορφικό μουσικό σχήμα θα παρουσιάσουν μια μοναδική μουσική παράσταση που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες τους δημιουργίες, αλλά και τα παλαιότερα κλασσικά τους κομμάτια.
 
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ικανότητα να δημιουργούν το οικείο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές τη διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στη ροκ διάθεση.
 
Οι ακροατές θα γίνουν για αυτή τη νύχτα στο Κηποθέατρο Παπάγου, συνταξιδιώτες σε μια  μοναδική μουσική περιήγηση με όχημα τον προσωπικό ποιητικό μύθο του καλλιτέχνη. Με σταθμούς νέα, αλλά και αγαπημένα διαχρονικά, τραγούδια που δημιούργησε ο Ορφέας Περίδης, γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ευγενική, μα ταυτόχρονα επιβλητική δημιουργική παρουσία τριών δεκαετιών, που χάρισε απλόχερα, στον πιο σημαντικό μελωδό της γενιάς του, την αγάπη και το σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του.
 
Η σπάνια φωνή της Λιζέτας Καλημέρη, το προσεκτικά επιλεγμένο της ρεπερτόριο και το δημιουργικό χάρισμα του Ορφέα Περίδη συνδυάζονται άψογα επί σκηνής και υπόσχονται στο κοινό τους ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ του Σεπτεμβρίου.

 Εισιτήρια 

Προπώληση, φοιτητικό, ανέργων: 10€
Ταμείο: 12€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

«Μια νύχτα θαυμάτων»

Κηποθέατρο Παπάγου

Συμμετέχουν:

Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες
Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί
Εύη Κανέλλου: κρουστά
Κώστας Αρσένης: κοντραμπάσο
Γιάννης Λαμπρόπουλος: επιμέλεια ήχου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης