Η πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ, πέθανε σε ηλικία 39 ετών. Τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της επιβεβαίωσε σήμερα, Κυριακή, τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της Σάρα, γράφοντας: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα δυστυχώς πέθανε. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Το πιο σημαντικό για τη Σάρα, το οποίο της έδωσε μεγάλη δύναμη και ανακούφιση ήταν να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια -ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης