Η Ρόνι Σπέκτορ, τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος The Ronettes της δεκαετίας του 1960, πέθανε χθες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 78 ετών.

Η οικογένεια της Ρόνι Σπέκτορ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αγαπημένη μας άγγελος στη Γη, η Ρόνι έφυγε ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο σήμερα μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν με την οικογένεια και στην αγκαλιά του συζύγου της, Τζόναθαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Η Ρόνι έζησε τη ζωή της με μια σπίθα στα μάτια της, μια τολμηρή στάση, μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ήταν γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ο χαρούμενος ήχος, η παιχνιδιάρικη φύση και η μαγική παρουσία της θα συνεχίσουν να ζουν σε όλους όσοι την γνώρισαν, την άκουσαν ή την είδαν».

Η Ρόνι Σπέκτορ έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του ’60 μαζί με την αδελφή της Εστέλ Μπένετ και την ξαδέρφη της Νέντρα Τάλεϊ με το συγκρότημα The Ronettes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ρόνι Σπέκτορ τραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια από το πρώτο και μοναδικό άλμπουμ του γκρουπ, «Presenting the Fabulous Ronettes Featuring Veronica» του 1964, από το οποίο έγιναν επιτυχίες τα «Baby, I Love You», «Walking in the Rain», «I Can Hear Music» και «Be My Baby».

Μετά τη διάλυση των Ronettes το 1967, η Ρόνι κυκλοφόρησε πέντε σόλο άλμπουμ: Siren (1980), Unfinished Business (1987), Something’s Gonna Happen (2003), Last of the Rock Stars (2006) και English Heart (2016).

Η Ρόνι Σπέκτορ ήταν παντρεμένη με τον Τζόναθαν Γκρίνφιλντ, με τον οποίο απέκτησαν δύο γιους, τον Τζέισον και τον Όστιν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης