Ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό με τα τραγούδια του και τη γνήσια λαϊκή φωνή του ο Γιώργος Μαργαρίτης, το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, στη συναυλία του στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» Δράμας.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής ταξίδεψε στη μαγευτική «Ονειρούπολη» για να δώσει μεγάλη συναυλία κοινωνικής προσφοράς με σκοπό την αγορά σύγχρονου ιατροτεχνικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, για την ενίσχυση της λειτουργίας των κλινικών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση των διοργανωτών της «Ονειρούπολης», καθώς τόσο η αγάπη του για τη Δράμα όσο και η ευαισθησία του για κάθε δράση κοινωνικής προσφοράς είναι γνωστή. Η άμεση και δίχως προϋποθέσεις ανταπόκρισή του να έρθει αφιλοκερδώς και να τραγουδήσει για καλό σκοπό, ήταν τουλάχιστον συγκινητική, μέσα στη περίοδο των Χριστουγέννων.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξίσου συγκινητική καθώς από νωρίς κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από την Κεντρική σκηνή για να θαυμάσουν τον σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο αλλά και για να συνδράμουν όσο μπορούν στην προσπάθεια ενίσχυσης των κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος ευχαρίστησε τον Γιώργο Μαργαρίτη για την παρουσία του στην «Ονειρούπολη» Δράμας και τη συναυλία κοινωνικής προσφοράς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όχι μόνο τον εξαιρετικό καλλιτέχνη αλλά και τον άνθρωπο Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που του απευθύναμε την πρόταση να έρθει εδώ για κοινωνικό σκοπό, δήλωσε «παρών» για να βοηθήσει τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι μας για να στηρίξουμε το Νοσοκομείο μας».
Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε ότι: «είναι χαρά μου να βρίσκομαι απόψε εδώ γι’ αυτόν τον σκοπό» προσθέτοντας ακόμη ότι «αυτά τα δύσκολα χρόνια πρέπει να είμαστε πιο κοντά στον συνάνθρωπό μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο».

Στη μεγάλη συναυλία του στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμήνευσε με την αυθεντική λαϊκή του φωνή επιτυχίες της προσωπικής του διαδρομής αλλά και άλλων καλλιτεχνών καθώς και κάποια καινούργια του τραγούδια, ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που αψηφώντας το κρύο έμεινε μέχρι το τέλος της συναυλίας του και απόλαυσε τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Στη συνέντευξή του στο web κανάλι της «Ονειρούπολης» ο Γιώργος Μαργαρίτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύγχρονη μουσική- δισκογραφική πραγματικότητα επισημαίνοντας ότι «γράφονται ωραία τραγούδια σήμερα αλλά δεν φτάνουν στον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν πολλές δισκογραφικές εταιρείες». Ακόμη, ευχήθηκε για το νέο έτος σε όλο τον κόσμο «υγεία και ειρήνη».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι ειδικοί κουμπαράδες που έχουν στηθεί στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» και σε κάποια άλλα σημεία της πόλης όπου μπορεί να προσφέρει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του με σκοπό την αγορά σύγχρονου ιατροτεχνικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, θα παραμείνουν έως και τις 8 Ιανουαρίου. Φέτος, στο «χωριό του Αη Βασίλη», μας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να προσφέρουμε όλοι μας για όλους μας. Με τρόπο που δεν είναι αναγκαστικός αλλά επιλογή όλων μας. Ελάτε να αποδείξουμε ότι η κοινωνική προσφορά είναι επιλογή.

Σημεία τοποθέτησης κουμπαράδων: Κεντρική σκηνή «Ονειρούπολης», Σούπερ μάρκετ Γουντσίδης (κατάστημα Λαχανόκηπων) και Κατάστημα Αλλαντικών Sary.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στην Ονειρούπολη:
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης