Συναυλίες, χορός και θεατρικές παραστάσεις μάς περιμένουν αυτό τo Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, σε διάφορα σημεία της Αθήνας και μας προσφέρουν ανάσες δροσιάς και ξεγνοιασιάς.

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Oropos Summer Fest.

Μαζί τους στα πλήκτρα ο Δ. Χατζηδημητρίου, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γ. Γιαρέλης, στο μπάσο ο Τ. Ιωαννίδης που συμμαχεί για πρώτη φορά με τον Α. Αλεξίου στα ντραμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του Oropos Summer Fest 2018.

Azul Beach Bar

Κορυδαλλών και Σειρήνων
Τηλέφωνο
6973689899

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

11 Αυγούστου 2018

21:30

Εισιτήρια
Προπώληση: 6€

Ταμείο: 8€

Royksopp Dj Set στο Bolivar Beach Bar

Σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλιακές στιγμές του εφετινού καλοκαιριού, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον χώρο της electronica, το δίδυμο των Νορβηγών Röyksopp, θα βρεθεί στα decks του Bolivar Beach Bar το Σάββατο 11 Αυγούστου για μια εκρηκτική εμφάνιση κι ένα Dj set που θα μείνουν αξέχαστα. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε δίπλα στο κύμα με τις αξεπέραστες μελωδίες των Νορβηγών πρωτοπόρων που μαγεύουν και καθηλώνουν εκατομμύρια μουσικόφιλους εδώ και 20 χρόνια. Μαζί τους DINO MFU, Evi Sidiropoulou και Dj Steph.

Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλάμε για ένα μουσικό σχήμα του βεληνεκούς των Roysopp, ένα από τα σπουδαιότερα και δημιουργικότερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής και όχι μόνο μουσικής σκηνής. Με 7 albums στο ιστορικό τους, αρκετά singles στα charts, που έχουν γίνει πλατινένια, καθώς και υποψηφιότητες αλλά και βραβεία Grammy, MTV, Brit Awards το δίδυμο από τη Νορβηγία έχει αφήσει ανεξίτηλα τη δική του σφραγίδα στα μουσικά πράγματα τις 2 τελευταίες δεκαετίες.
Πραγματικοί πρωτοπόροι με τον ήχος τους να είναι σίγουρα μοναδικός από κάθε άποψη και τις live εμφανίσεις τους να χαρακτηρίζονται το λιγότερο εντυπωσιακές. Πάντοτε με διάθεση για εξέλιξη και στοχεύοντας στο καινούργιο κατορθώνουν με μαεστρία να κινούνται σε ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής από την trip hop, ambient, chill out, downtempo μέχρι την synthpop, eurodance, house. Πραγματικά, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τους λόγους που οι Röyksopp έχουν αγαπηθεί όσο λίγα σχήματα από το κοινό παγκοσμίως.

Σάββατο 11 Αυγούστου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€
Μπύρα: 5€
Ποτό: 8€


«Supplicants (Ικέτες/Ικέτιδες)» στον Κινητήρα

Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις έννοιες του «άλλου» και της διαφορετικότητας με τίτλο «Supplicants (Ικέτες/Ικέτιδες)», διοργανώνει ο Κινητήρας τον Αύγουστο σε συνεργασία με το Crooked House Theatre από την Ιρλανδία και το Association On & Οff από την Ισπανία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 11 Αυγούστου στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής νέων Erasmus+ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

40 νέοι, μεταξύ των οποίων και ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες, που διαμένουν σε κέντρα φιλοξενίας της Μ.Κ.Ο. PRAKSIS, θα έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες από την Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ελλάδα για να δημιουργήσουν συνεργατικές, θεατρικές και χορευτικές performances, που θα παρουσιαστούν υπό μορφή μιας ανοιχτής στο κοινό παράστασης στον Κινητήρα το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Η δράση Supplicants είναι η τρίτη συνεργασία μεταξύ του Κινητήρα και του Crooked House Theatre και η δεύτερη που περιλαμβάνει και το Association Οn & Off. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η Κοινωνική Κουζίνα θα μαγειρεύει για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και για όσους άστεγους, πρόσφυγες και μετανάστες βρεθούν από τις 5 έως τις 11 Αυγούστου στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις.

Supplicants (Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Erasmus+)
5 – 11 Αυγούστου 2018
Κινητήρας και Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Δήλος” – Δήμητρα Χατούπη

Κινητήρας (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη)
Μέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο 11 Αυγούστου στις 20.30

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 210 9248328, info@kinitiras.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης