Τρίτη 21 Φεβρουαρίου – Spiral Trio

To Spiral Trio πάει στο αγαπημένο υπόγειο «Κελάρι» να παρουσιάσει standards και original συνθέσεις, χρησιμοποιώντας τα μέσα που προσφέρει ο σχηματισμός του πιάνο τρίο έτσι ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ιδιαίτερα χρώματα της μουσικής που ερμηνεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπύρος Μάνεσης : πιάνο
Αρίωνας Γυφτάκης : κοντραμπάσο
Αναστάσης Γούλιαρης : τύμπανα

Ώρα έναρξης 22.00

Είσοδος 10 ευρώ με κρασί / μπύρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σερβίρεται και φαγητό

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Bulerinas – Tablao Flamenco

Παράσταση φλαμένκο, από την ομάδα χορού «Bulerinas» και τους μουσικούς Yota Baron(τραγούδι) και Alejandro Chacón (κιθάρα).

Τέσσερις χορεύτριες συναντιόνται επί σκηνής κι έχοντας ως αφετηρία το παραδοσιακό σχήμα του flamenco (φωνή, κιθάρα και χορό) παρουσιάζουν για άλλη μία φορά την προσωπική τους διαδρομή στην τέχνη του flamenco. Η ομάδα χορού Bulerinas δημιουργήθηκε το 2013 και αποτελείται από τις χορεύτριες Χριστίνα Καράμπαμπα, Seda Karayilan, Εύα Καρτερού και Βίκη Σκορδαλή.

*Τα tablao (χώροι στην Ανδαλουσία που φιλοξενούν ζωντανή μουσική και χορό φλαμένκο) παίρνουν ζωή στο «Κελάρι», έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο στο Θησείο όπου σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι στους ανδαλουσιανούς ρυθμούς.

Ώρα έναρξης 22.00

Είσοδος 5 ευρώ

Σερβίρεται και φαγητό

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Αγγελική Τουμπανάκη «Jazz plus project»

Η πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και εκλεκτούς μουσικούς, Νικόλα Αναδολή (πιάνο) Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) σε ενα «jazz plus»… project.

Παρουσιάζουν με ευρηματικότητα και αισθητική, διασκευές διαχρονικών κομματιών της mainstream, bebop, modal jazz (Thelonius Monk, Victor Young, Biil Evans, Dizzy Gillespie, Marcus Miller), αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Με βάση την ελευθερία έκφρασης, τον δημιουργικό αυθορμητισμό και τη αυτοσχεδιαστική διάδραση, ο καθένας δίνει το προσωπικό του στίγμα, με σκοπό τη χαρά για την μουσική.

Αγγελική Τουμπανάκη | vocals
Νικόλας Αναδολής| piano
Κώστας Κωνσταντίνου | double bass

Ώρα έναρξης 22.00
Είσοδος 5 ευρώ
Σερβίρεται και φαγητό

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Santa Palabra

Fiesta De Carnaval… στο Athenaeum Κελάρι !!

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου φορέστε την πιο καρναβαλική σας διάθεση και ελάτε στο Athenaeum Κελάρι στο Θησείο, σε μια fiesta de carnaval – masque party με τους Santa Palabra live με αυθεντική κουβανέζικη μουσική !!

Seidel Borges – τραγούδι, κρουστά
Dimitris Moudopoulos – τρομπέτα
Andy Redes – tres cubano
Julian Andres Bernal – κιθάρα, φωνητικά
Labros Kounenis – κρουστά, φωνητικά

Ώρα έναρξης 22.30
Είσοδος 10 ευρώ με ποτήρι κρασί / μπύρα
Σερβίρεται και φαγητό

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Αντιγόνη Κατσούρη

Η Αντιγόνη Κατσούρη στο πλαίσιο των επιλεγμένων εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει μέσα στο 2017, έρχεται με την μπάντα της στην ατμοσφαιρική σκηνή «Athenaeum Κελάρι», για μία ξεχωριστή live αποκριάτικη εμφάνιση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου!

Με την ευέλικτη φωνή της και την μαγευτική συνοδεία του πιάνου της και των εξαιρετικών μουσικών Θοδωρή Λυκουρόπουλου στο βιολί, Βασίλη Καραχούτη στο κοντραμπάσο και Solis Barki στα κρουστά, ιδιόφωνα και φωνητικά, η Αντιγόνη θα συμπαρασύρει και θα ταξιδέψει τους φίλους και τις φίλες της σε μια μοναδική πανδαισία ηχοχρωμάτων, με ένα ρεπερτόριο πλούσιο και ειδικά προσαρμοσμένο στην ημέρα, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια αποκριάτικα, ξεχωριστές διασκευές από μικρασιάτικα και ρεμπέτικα καθώς και επιλεγμένες διασκευές του Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, για μια βραδιά χαρούμενη και γεμάτη κέφι, όπως αρμόζει στις μέρες!

Βάλτε τις μάσκες σας, ή…βγάλτες τες, ανάλογα με την διάθεσή σας, και ελάτε για μία μοναδική βραδιά!!!

Ο χώρος διαθέτει ποτό αλλά και ποικιλία από νόστιμα πιάτα για όποιους θέλουν!

Αντιγόνη Κατσούρη : φωνή, πλήκτρα
Θοδωρής Λυκουρόπουλος : βιολί
Βασίλης Καραχούτης : κοντραμπάσο
Solis Barki : κρουστά, ιδιόφωνα, φωνητικά

Ώρα Έναρξης 22.30
Είσοδος 6 Ευρώ
Σερβίρεται και φαγητό

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Σοφία Κουρτίδου

Η Σοφία Κουρτίδου μόνη επί σκηνής μας ταξιδεύει στον δικό της φανταστικό κόσμο!

Εκεί που όλα τα απίθανα είναι πιθανά!

Σε αυτό τον κόσμο ο βήχας γίνεται μελωδία κι ένα σπρέι για τα μαλλιά μετατρέπεται σε μουσικό όργανο!
Καλλιτέχνες διεθνούς φήμης εμπνέονται από Έλληνες και γνωστά τραγούδια αποκτούν άλλο νόημα με νέο στίχο.

Σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι διαφορετικά αλλά πάντα ακούγεται μουσική.

Μαζί της η μπάντα που μόνο η Σοφία ξέρει τόσο καλά. Οι Αφανείς! Ένας πεσιμιστής μπασίστας, ένας πνευστός που ροχαλίζει, ένας ντράμερ με ασταθή χέρια.

Αυτοί και άλλοι φανταστικοί μουσικοί που δεν τους βλέπει κανείς παρά μόνο τους ακούει παίρνουν ζωή μέσα από την Σοφία και μας καλωσορίζουν σε έναν φανταστικό, εξωπραγματικό πλανήτη!

Μια μουσική παράσταση με Live looping και ζωντανά εφέ όπου η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.

Κείμενα/ Επιμέλεια: Σοφία Κουρτίδου, Γιώργος Χατζηπαύλου

Είσοδος 5 ευρώ
Ώρα έναρξης 22.00
Σερβίρεται και φαγητό

Αthenaeum Kελαρι

Αδριανού 3 (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο).

Τηλ κρατήσεων 210 3210239 & 6945 160385

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης