Συναυλία ηχοθεραπείας με την Kaori Ishihara θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στο Χαλάνδρι.

«Οι βαθείς και αρχαίοι παλμοί των θιβετανικών ηχογαβάθων (singing bowls) μπορούν να μας βοηθήσουν να θυμηθούμε την ενέργεια στη φυσική της ροή και να χαλαρώσουμε το σώμα και τον νου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύμπαν ξεκινά με μια δόνηση. Όλα τα πλάσματα και τα στοιχεία που το αποτελούν έχουν το καθένα τη δική του δόνηση, τον δικό του ήχο.

Πιστεύουμε πως το ανθρώπινο σώμα είναι στέρεο. Αλλά αν πάμε βαθύτερα, στο επίπεδο των ατόμων μας, θα δούμε πως είμαστε φτιαγμένοι από δόνηση και κενό.

Η δόνηση και ο ήχος αλλάζει ανάλογα με τις καταστάσεις. Τα υγιή όργανα δονούνται διαφορετικά απ’ ό,τι τα άρρωστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δονήσεις του ήχου μπορούν να εισχωρήσουν στο σώμα μας και να το επηρεάσουν με τρόπο θεραπευτικό, ελευθερώνοντας την παγιδευμένη ενέργεια.

Οι βαθιές και λεπτοφυείς δονήσεις των ηχογαβάθων μπορούν να βοηθήσουν το σώμα και το νου να θυμηθούν τη φυσική αρμονική συχνότητα της ενέργειάς τους.

Οι ηχογαβάθες είναι φτιαγμένες από 7 διαφορετικά μέταλλα (χρυσός, ασήμι, υδράργυρος, χαλκός, σίδηρος, κασσίτερος και μόλυβδος), που σύμφωνα με την αρχαία κινεζική φιλοσοφία αντιστοιχούν στους 7 διαφορετικούς πλανήτες και τα 7 ενεργειακά κέντρα (τσάκρα).

Προέρχονται απο την αρχαία Κίνα της εποχής του ορείχαλκου, περίπου του 1600 π.Χ. Ήδη από τον 5ο αιώνα π.Χ., πριν την εποχή του Κονφούκιου, είχε αναγνωριστεί η ευεργετική επιρροή των singing bowls στην ψυχή και στην καρδιά.

Μαζί με τις θιβετανικές ηχογαβάθες η Kaori θα συνδυάσει και άλλα πρωτότυπα μουσικά όργανα για να προσφέρει στο κοινό της βαθύτερη χαλάρωση: φλογέρα γηγενών Αμερικανών, μελωδούς, φτερά αετού κ.α. Πριν τη συναυλία οι παρευρισκόμενοι θα προετοιμαστούν ενεργειακά με απαλές κινήσεις απο το σύστημα του Τσι Κουνγκ. Τη συναυλία μπορείτε να την παρακολουθήσετε καθιστοί ή ξαπλωμένοι σε στάση χαλάρωσης. Γι αυτό προβλέψτε άνετο και κατάλληλο ντύσιμο.

Είθε αυτή η συναυλία να έχει θεραπευτικά αποτελέσματα στην υγεία σας και να προάγει την εσωτερική σας ευτυχία.

Δηλώσεις συμμετοχής: Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόνων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε επικοινωνείστε άμεσα με τη γραμματεία του Shantom για να κάνετε την εγγραφή σας.

Kaori Ishihara

Γεννήθηκε στην Ιαπωνία. Ζει στη Μενόρκα της Ισπανίας από το 1996.

Αφιέρωσε τη ζωή της στον ήχο και τη θεραπεία μέσω της δόνησης. Από το 2006 που πρωτοσυνάντησε τις θιβετανικές ηχογαβάθες, ο ήχος και η δόνησή τους δεν έπαψαν να αποτελούν για κείνη ένα μυστήριο που τη γοητεύει. Ίσως, όπως λέει η ίδια, γιατί είναι ο ήχος του σύμπαντος, του έρωτα, της ύπαρξής μας και του θανάτου μας. H Καόρι προσφέρει ατομικές συνεδρίες, συναυλίες, σεμινάρια στη Βαρκελώνη, στη Μαγιόρκα, στη Μαδρίτη, στο Μονπελλιέ, στη Φρανκφούρτη και στην Αθήνα.

Ημερομηνία & ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, 19:00-21:00

Τόπος διεξαγωγής: Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών Σμάρω Στεφανίδου-Λήδα Shantala
Τριπόλεως 35Α, 152 31 Κ. Χαλάνδρι (5 λεπτά από τη στάση μετρό «Χολαργός» της γραμμής 3)

Πληροφορίες: Τηλ. 210-6717529 mail: info@shantom.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης