Συναυλία με την «Μπάντα της Στροφής» στη Ζάκυνθο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, 16:02
Συναυλία με την «Μπάντα της Στροφής» στη Ζάκυνθο
Το ΚΕΘΕΑ Στροφή για έκτη συνεχή χρονιά, παράλληλα με την κατασκηνωτική περίοδο των παιδιών της Θεραπευτικής Κοινότητας Στροφή, με την αρωγή του Δήμου Ζακύνθου και τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ερωτόκριτος» της κοινότητας Σκουλικάδου του Δήμου Ζακυνθίων, θα προβεί σε παρέμβαση ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με την πραγματοποίηση συναυλίας και με περίπτερο ενημέρωσης από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Στροφή.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Σολωμού, η μουσική μπάντα της Στροφής, ένα νεανικό συγκρότημα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ Στροφή θα αγκαλιάσει μουσικά με ένα ρεπερτόριο ελληνικού έντεχνου και ροκ τους κατοίκους του νησιού, μεταδίδοντας το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών «Χωρίς εσένα αποκλείεται».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η Ζάκυνθος, εγγράφεται πια ως αγαπημένος προορισμός του ΚΕΘΕΑ Στροφή αφού συνδέει σχέση εκτίμησης και φιλίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους πολιτιστικούς θεσμούς της περιοχής και εγκάρδιους φίλους - κατοίκους της περιοχής.

Παρά την απουσία μόνιμης συμβουλευτικής ή θεραπευτικής δομής σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο, οι τοπικές αρχές δίνουν σταθερά το βήμα στο ΚΕΘΕΑ Στροφή για την υλοποίηση κοινωνικών παρεμβάσεων παρέχοντας έγκυρη ενημέρωση για δυνατότητες πρόληψης και θεραπείας στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, τόσο στις δομές του ΚΕΘΕΑ Στροφή όσο και σε δομές άλλων θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, πλοηγηθείτε στους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr

www.facebook.com/ketheastrofi

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ Στροφή:

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Στροφή του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) www.kethea.gr είναι ένα πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης και η απεξάρτηση συντελείται μέσα από ποικίλες ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας κυρίως τις αρχές του μοντέλου των Θεραπευτικών Κοινοτήτων.

Το ΚΕΘΕΑ Στροφή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας διαθέτει ξενώνα φιλοξενίας που υποδέχεται και υποστηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που προέρχονται από την επαρχία και θέλουν να κάνουν την προσπάθεια τους για απεξάρτηση. Από τα πρώτα βήματα μέχρι το στάδιο της Επανένταξης και της ολοκλήρωσης.

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις παρέχονται στα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθήνας και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Το πρόγραμμα είναι «στεγνό», δωρεάν, και χωρίς λίστες αναμονής.

ΚΕΘΕΑ Στροφή

Φλωρίνης 15

112 51 Αγ. Παντελεήμονας Αχαρνών

Ε info@kethea-strofi.gr

W www.kethea-strofi.gr

Για τους έφηβους

Τ 210 8820277

Για τους γονείς

Τ 210 8840862

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, 16:09