Ο θρύλος της ροκ δημοσίευσε για πρώτη φορά βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από συναυλία του 1991 με τους Crazy Horse, το συγκρότημα που τον συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά λίγες ώρες αργότερα τα διέγραψε.

Το χωρίς επεξεργασία υλικό εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Αρχείου Νιλ Γιανγκ το πρωί της 7ης Απριλίου, μαζί με ένα σύντομο μήνυμα από τον 74χρονο καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός είναι ανεπεξέργαστος, ανέγγιχτος ήχος» έγραψε.

«Κανονικά θα είχαμε διορθώσει κάποια πράγματα και θα το κάνουμε, αλλά μοιραζόμαστε αυτό με όλους εσάς, όπως ακριβώς είναι σε όλη του τη “Ragged Glory”» πρόσθεσε ο Νιλ Γιανγκ αναφερόμενος στο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε το 1990.

Η συναυλία ηχογραφήθηκε στο Μνημείο Πολέμου του Μπάφαλο στις 16 Φεβρουαρίου του 1991 κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Smell the Horse» για την προώθηση του Ragged Glory – έκτου άλμπουμ των Young / Crazy Horse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις συναυλίες από το σπίτι του στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με τίτλο «Fireside Sessions» – που κατέγραψε η σύζυγός του, Ντάριλ Χάνα η συναυλία με τους Crazy Horse φάνηκε να είναι ακόμη δώρο στους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης