Κάθε Δευτέρα στο PRIVILEGE Restaurant & Cocktail Bar το «Symposio» θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία και θα «ακουμπάει» στον Αθηναϊκό ουρανό!

Συμπόσιο: Συγκέντρωση ανθρώπων που απολαμβάνουν το κρασί,ο αγαπημένος τρόπος διασκέδασης στην αρχαίο Ελλάδα,που διατηρείται αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα και ενδιαφέροντα στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε Δευτέρα, στη μαγική ταράτσα του PRIVILEGE Restaurant & Cocktail Bar θα στρέφουμε το βλέμμα στην Ακρόπολη και θα βιώνουμε ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου  και μέχρι αργά τη νύχτα.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και λάτρης του κρασιού Κώστας Ζήκος θα επιμελείται,σε συνεργασία με τους chef Νίκο Θωμά και Κόστα Τερζούδη, ένα ειδικό set menu και με καλεσμένο έναν διαφορετικό παραγωγό κρασιού κάθε φορά,θα παρουσιάζει ένα μοναδικό food and wine pairing,με soundtrack τις αγαπημένες του cosmopolitan μουσικές επιλογές.Cocktail με βάση το κρασί θα απογειώνουν αυτήν την εξαιρετική γαστριμαργική εμπειρία,ενώ highlight κάθε βραδιάς θα είναι  μια απρόσμενη γευστική -και όχι μόνο-έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

PRIVILEGE Athens Restaurant & Cocktail Bar,Βουταδων 6,Γκαζι .τηλ 6944318834.

Instagram : @privilegeathens

Site : www.privilegeathens.com

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης