Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει το αφιέρωμα στο στιχουργό Αλέκο Σακελλάριο συνεχίζεται  για ακόμα 2 τελευταίες Κυριακές στις αρχές του Φεβρουαρίου (3/2 και 10/2)!

Οι συντελεστές της περσινής επιτυχίας «Χιώτη μάμπο!» δημιούργησαν μια ολοκαίνουρια, ακόμη πιο ξεσηκωτική παράσταση γεμάτη πασίγνωστα τραγούδια μέσα από την αξεπέραστη σε επιτυχία διαδρομή ενός από τους σπουδαιότερους κειμενογράφους αλλά και στιχουργούς, που γνώρισε ο τόπος μας. Ενός από τους σημαντικότερους ανανεωτές της μεταπολεμικής νεοελληνικής κωμωδίας και από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού. Του Αλέκου Σακελλάριου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μουσική αυτή παράσταση ακολουθεί την «στιχουργική πορεία» του Αλέκου  Σακελλάριου. Πιάνοντας το νήμα από την αρχή, γρήγορα ξετυλίγεται μια απίστευτη διαδρομή πασίγνωστων και λατρεμένων τραγουδιών μέσα από τις ταινίες, τις επιθεωρήσεις και τα θεατρικά του έργα . Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; «Θα ξανάρθεις – Σαν κι απόψε – Λες και ήταν χθες- Μάρω Μάρω- Παλιά γειτονιά- Άσε τον παλιόκοσμο να λέει -Θα σε πάρω να φύγουμε – Πάμε σαν άλλοτε- Θα γυρίσει κι ο τροχός – Άρχισαν τα όργανα – Το μονοπάτι- Το τραμ το τελευταίο-Η Βαλίτσα -Άλα -Ένα βράδυ που ‘βρεχε- Βρε πως μπατιρίσαμε -Η γυναίκα είναι ζημιά -Ένας κορίτσαρος, Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω – Γαρύφαλλο στ΄ αυτί -Αχ βρε παλιομισοφόρια – Φούστα Κλαρωτή – Πες μου μια λέξη -Ας είν΄ καλά το γινάτι σου – Ας πάει και το παλιάμπελο – Καροτσέρη -Δημήτρη μου Δημήτρη μου -Είναι το στρώμα μου μονό – Σήκω χόρεψε συρτάκι- Θέλω τα ώπα μου – Κέρκυρα –Κέρκυρα – Υπομονή» και τόσα άλλα.

Η μουσική παράσταση ανεβαίνει σε κείμενα και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, ενορχήστρωση Γιώργου Κωνσταντινίδη και με μουσικό σύμβουλο τον Στέλιο Τζανετή.

Παίζουν και τραγουδούν οι Άννα Μελίτη, Εύα Μιλλή, Νεφέλη Οικονόμου και Νικόλας Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (πλήκτρα), Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι), Χρήστος Βιδινιώτης (μπουζούκι) και Κωνσταντίνος Ζέρβας (τύμπανα)

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845  

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με μπίρα ή κρασί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης