Ο μόλις 25 ετών Μαυρίκιος Μαυρικίου, ερμηνευτής κορυφαίων συνθετών, πιανίστας με κλασικό και σύγχρονο ύφος, συνθέτης τραγουδιών και θεατρικής – κινηματογραφικής μουσικής και μαέστρος – ενορχηστρωτής της 20μελούς “Ορχήστρας των Αισθήσεων” που τον συνοδεύει στις συναυλίες του με καταξιωμένους ερμηνευτές και δημιουργούς τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει για ακόμη μία φορά με μια καινοτόμα μουσική πρόταση. Μια ακουστική βραδιά χωρίς μικρόφωνα. Μια βραδιά με φυσικό ήχο. Μια βραδιά με αλήθεια.

Ο νέος καλλιτέχνης που έχει ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Βασίλης Λέκκας, η Ελένη Δήμου, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Κανά και άλλους που τον εμπιστεύτηκαν, μία σειρά sold out συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ένα χρυσό ολοκληρωμένο άλμπουμ και την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά να ετοιμάζεται, παρουσιάζει για ακόμη μία φορά κάτι αλλιώτικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία 2 χρόνια δημιούργησε, ενορχηστρώνει και διευθύνει ο ίδιος την 20μελή “Ορχήστρα των Αισθήσεων” η οποία τον πλαισιώνει στις συναυλίες του. Την Παρασκευή 26/02/2016 και ώρα 9.30 μ.μ., ο Μαυρίκιος ανεβαίνει στην σκηνή του “Πολυχώρου Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα” [Αθηνάς 30, Μοναστηράκι] με την φωνή του, ένα κλασικό πιάνο, την σολίστ φλαουτίστα Κωνσταντίνα Ρούσσου και την σκηνοθετική επιμέλεια του Στέλιου Καλαθά.

Όσον αφορά το ρεπερτόριο, ο Μαυρίκιος θα ερμηνεύσει επιλογές τραγουδιών από κορυφαίους έλληνες δημιουργούς όπως Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Σπανό, Ξαρχάκο, Σαββόπουλο, Κραουνάκη, Σπανουδάκη, Κορκολή, Ρεμπούτσικα, Μικρούτσικο, Μαχαιρίτσα, Ιωαννίδη μέχρι Γιαννίδη και Σουγιούλ καθώς και επιλογές διαμάντια από το διεθνές ρεπερτόριο. Ατμόσφαιρα μυσταγωγική, στίχοι που ταξιδεύουν, μελωδίες που ξυπνούν αισθήσεις, κλασσικές πινελιές και ένα ξεχωριστό “ταξίδι στο συναίσθημα” που ψάχνει τους ακροατές του.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίτλος: “Ταξίδι στο συναίσθημα” – Μια ακουστική βραδιά χωρίς μικρόφωνα και ηχεία

Ερμηνεία – Πιάνο: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου

Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέλιος Καλαθάς

“Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα”
Αθηνάς 30, Μοναστηράκι [Μετρό Μοναστηράκι]

Παρασκευή 26/02/2016 – Ώρα προσέλευσης: 21:00 – Ώρα έναρξης: 21:30.
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα

Γενική είσοδος: €8 με ποτήρι κρασί

Τηλ. κρατήσεων: 6946105520
Προπώληση εισιτηρίων: Δευτέρα – Πέμπτη, ώρες 18:00 – 21:00,
στον χώρο της εκδήλωσης, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης