Οι Hellyeah αποτελούν τη μουσική σύμπραξη του ντράμερ των Pantera, Vinnie Paul με μέλη των nu-metal συγκροτημάτων Mudvayne και Nothingface.

Όντας κάτι σαν τη φυσική συνέχεια των Pantera και Damageplan που ακολούθησε την τραγική κατάληξη του θρυλικού κιθαρίστα και αδερφού του Vinnie, Dimebag Darrell το 2004, οι Hellyeah έχουν ήδη τέσσερις δίσκους στο ενεργητικό τους. Έχοντας προσπαθήσει να συνδυάσουν τον ήχο τον Pantera με τον μοντέρνο heavy ήχο των Disturbed και Five Finger Death Punch αλλά και με μια επιτηδευμένη ‘καουμπόικη’ party style αμερικανιά στο γενικότερο ύφος που τους έκανε να ακούγονται αρκετά cheesy ανά σημεία, με κάθε νέα δουλειά φαίνεται να το ‘γυρίζουν’ τελικά, σε όλο και πιο heavy μονοπάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλοφορώντας σταθερά ένα δίσκο κάθε δύο χρόνια, στο προσεχές 5ο τους άλμπουμ “Unden!able” συνεργάστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τον παραγωγό Kevin Churko (Five Finger Death Punch, In This Moment, Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Papa Roach). Η ίδια η μπάντα έχει υποσχεθεί πως ο νέος δίσκος θα βαδίσει στα ίδια heavy χνάρια του “Blood For Blood” (2014) όντας ακόμα πιο βαρύς και συναισθηματικός.

Διάβασε περισσότερα στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης