Το Δημοτικό Ωδείο Δράμας συγχαίρει τους σπουδαστές του

Το Δημοτικό Ωδείο Δράμας συγχαίρει τους σπουδαστές του
Tο Δ.Ω.Δ. συγχαίρει για τη μεγάλη τους επιτυχία τους σπουδαστές μονωδίας Δημήτριο Καρολίδη και Τίμο Σιρλαντζή (τάξη Χαρούλας Γκλάβοπούλου), οι οποίοι έγιναν δεκτοί σε κορυφαίες Ακαδημίες της Γερμανίας, συναγωνιζόμενοι σπουδαστές απ’ όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καρολίδης θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και ο Τίμος Σιρλαντζής έγινε δεκτός τόσο στην ακαδημία Hans Eissler του Βερολίνου όσο και στην Μουσική Ακαδημία της Στουτγκάρδης στο επίπεδο Master.

Οι δύο ταλαντούχοι σπουδαστές, που έχουν ήδη ξεκινήσει την καριέρα τους στην Ελλάδα, έχοντας εμφανιστεί στην Λυρική Σκηνή, στο Ηρώδειο, στα Μέγαρα Μουσικής Θεσσαλονίκης και Αθηνών, συνεργαζόμενοι με τις μεγάλες ορχήστρες της χώρας (Κ.Ο.Θ., Κ.Ο.Α., Καμεράτα), κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο εξωτερικό.

Τους ευχόμαστε να διακριθούν, όπως ήδη συμβαίνει με την διπλωματούχο του Δ.Ω.Δ. Παναγιώτα Σωφρονιάδου (τάξη Χαρούλας Γκλαβοπούλου), η οποία βρίσκεται στο τελευταίο έτος του Master στην Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και ήδη εμφανίζεται σε όπερες της Γερμανίας (Βόννη, Άαχεν).

Η παράδοση των επιτυχιών της τάξης της κ. Γκλαβοπούλου συνεχίζεται, καθώς του χρόνου άλλες τρεις σπουδάστριες θα πάρουν το Πτυχίο Μονωδίας, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο παιδείας που προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, προετοιμάζοντας μουσικούς για επαγγελματική σταδιοδρομία.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016, 17:35