Τζιν Σίμονς: Ο Τραμπ άλλαξε για πάντα την πολιτική

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 11:35
Τζιν Σίμονς:  Ο Τραμπ άλλαξε για πάντα την πολιτική

Ο μπασίστας των Kiss, Τζιν Σίμονς δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη όταν ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ και τόνισε ότι εκείνη η στιγμή «άλλαξε για πάντα» την πολιτική.

Το μέλος του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος είχε εμφανιστεί το 2008 στο τηλεοπτικό reality show του Ντόναλντ Τραμπ «The Celebrity Apprentice» παραλλαγή του «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος), στο οποίο ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, έκρινε τις ικανότητες των διαγωνιζομένων προκειμένου να προσλάβει τον καλύτερο στις επιχειρήσεις του.

Ο Τζιν Σίμονς εμφανίστηκε και έκανε τα σχόλια για τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Επίσης παραλλήλισε την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτική με την πορεία του αυστριακής καταγωγής Αμερικανού ηθοποιού, πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και συμπαρουσιαστή του στο reality show, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τονίζοντας ότι απαιτείται «συγκεκριμένη προσωπικότητα» για να ανέλθεις σε τέτοιο αξίωμα.

«Ειλικρινά, δεν σκέφτηκα την προεδρία, αλλά χρειάζεται κάποια προσωπικότητα, κάποιο DNA για να φθάνεις κάπου και να κάνεις οτιδήποτε. Αν πραγματικά το σκεφτείτε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ο οποίος είναι από την Αυστρία, το γεγονός ότι έγινε - με ένα δύσκολο ηχητικά όνομα - ο σπουδαιότερος bodybuilder, το μεγαλύτερο αστέρι στη Γη στις ταινίες ... και στη συνέχεια ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, την πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη Γη - μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να ήταν πρόεδρος, αλλά δεν γεννήθηκε στην Αμερική».
 
«Η πολιτική έχει αλλάξει για πάντα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτός ο πρόεδρος την έχει αλλάξει» πρόσθεσε ο Ισραηλινο-Αμερικανός μουσικός.
 
«Καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» δήλωσε ο Σίμονς για τις δημόσιες λογομαχίες του Τραμπ. «Είναι ένας μαχητής των δρόμων της Νέας Υόρκης. Αν λέτε: «Τι κοιτάς; Με κοιτάς;» Η πολιτική τελειώνει για πάντα. Τώρα αυτός ο τύπος λέει απλά: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άντρες μου. Είπατε κάτι κακό για μένα; Θα σας κυνηγήσω».

Ο Σίμονς εξέφρασε επίσης την άποψη του για την κατάσταση στον κόσμο το 2019 και δήλωσε: «Κοιτάξτε, ως ειδικός στην ιστορία και ως πρώην καθηγητής στο ισπανικό Χάρλεμ, ποτέ δεν ήταν καλύτερος. Μην γελιέστε. Η μητέρα μου επέζησε από στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν 14 ετών. Δυστυχώς, πέθανε τα περασμένα Χριστούγεννα».
 
«Η Γη δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση... Ξέρω – για την κλιματική αλλαγή και την πολιτική πόλωση που δημιουργείται - αλλά δεν υπάρχουν άλλοι παγκόσμιοι πόλεμοι. Θέλω να πω, φανταστείτε πώς ήταν το Λονδίνο πριν από 60 χρόνια. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή. Η ανεργία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι η χαμηλότερη των τελευταίων 50 χρόνων. ... Περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται. Περισσότεροι άνθρωποι κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Τα συνδικάτα εργαζομένων είναι πιο ισχυρά» πρόσθεσε ο μπασίστας των Kiss.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 11:36