Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για την απόφασή της να μην ακολουθήσει τις Spice Girls στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος σε νέα συνέντευξή της στο Vogue Germany.

Η Μελ Β πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένη» επειδή η Μπέκαμ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα σόου του γκρουπ, αλλά η fashionista και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ επέμεινε απλώς ότι η ζωή της είναι σε διαφορετικό στάδιο τώρα σε σχέση με την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού τόπλες να κρατά ένα τεράστιο σακάκι δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «ότι απαιτείται θάρρος…»

«Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: “Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου”».

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι… Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης