Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακές βραδιές, εκθέσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων «Καλοκαίρι 2018», που παρουσιάστηκε σήμερα στα Χανιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 75 κύριες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, στο παλιό λιμάνι, στη Δημοτική Πινακοθήκη καθώς και σε γειτονιές του δήμου. Στον δημοτικό κινηματογράφο «Κήπος» θα προβληθούν 30 επιλεγμένες ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελπίδα Τσιτσιρίδη δήλωσε: «Καθώς ο πολιτισμός βασίζεται σε προσδοκίες, βιώματα, γνώση και εμπειρίες, δική μας ελάχιστη υποχρέωση είναι η προσπάθεια να διαφυλάξουμε το επίπεδο ποιότητας των εκδηλώσεων που αρμόζει στα Χανιά, στους χώρους πολιτισμού μας και κυρίως στους ανθρώπους μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, συνεχίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, με στόχο, το εφετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Χανίων για μία ακόμη φορά να αποτελέσει ένα όμορφο θερινό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας και επισκέπτες».

Σε πολλές από τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης