Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στον χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο στον Πειραιά, την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως… Ο δικός τους ο δρόμος τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Τραγουδούν οι Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής. Συμμετέχει η Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, Ο δικός μας ο δρόμος.

Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα:

Βεάκειο – Παρασκευή 16 Ιουνίου/ 9.ΟΟ μ.μ

Τραγουδούν οι: Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής.

Συμμετέχει η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Τιμή εισιτηρίου: 13€ προπώληση & 15€ ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Επόμενοι σταθμοί:

Βόλος 18 Ιουλίου

Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου

Λάρισα 20 Ιουλίου.

Κύπρος: 2/7 Κούριο – Λεμεσός / 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς – Λευκωσία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης