Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει την παράσταση «Μουσική για ένα βιβλίο». Μια μουσική παράσταση με επιλεγμένα αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ο Υπασπιστής του Αυτοκράτορα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Μια αφήγηση που την ακολουθούν τραγούδια και τραγούδια που τα ακολουθεί αφήγηση. Μια μουσική (αλλά όχι μόνο) παράσταση πολύ μακριά από τα αναμενόμενα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, για λίγες παραστάσεις, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με την ηθοποιό Ιωάννα Παπακωνσταντίνου, τον μουσικό Χάρη Μιχαηλίδη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη μέσα από οπτικοακουστικά μέσα, θα μας χαρίσει μια παράσταση με κύρια όπλα του τον αφηγηματικό του λόγο και τη μουσική του. Τις δύο πλευρές της ίδιας φύσης που για πρώτη φορά «μπλέκονται» αρμονικά στην ίδια παράσταση.

Έξι χρόνια μετά το πρώτο του μυθιστόρημα, ο Φίλιππος είχε την ανάγκη -σε περίοδο πανδημίας- να ταξιδέψει στον χρόνο και σε τόπους κοντινούς και μακρινούς, θέτοντας ερωτήματα όπως:
 
Τι είναι αυτό που ορίζει τα βήματά μας; Είναι η μοίρα των ανθρώπων; Η τύχη; Κάποιος θεός;

 
Η ιστορία μιας πραγματικής ζωής, μέσα από τους μουσικούς διαδρόμους της πιο δημοφιλούς και επιδραστικής μπάντας, ανακατεύεται με την φανταστική ιστορία που αναδύεται μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου περιμένοντας, αιώνες τώρα, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να έρθει.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κώστας Γάκης, καθώς η παράσταση αυτή, αποτελεί τον  προπομπό για τη μεταφορά του βιβλίου στο Θέατρο το 2022.
 
Συμμετέχουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός Ιωάννα Παπακωνσταντίνου: τραγούδι, αφήγηση
Χάρης Μιχαηλίδης: Κιθάρα, τραγούδι
Φιλική Συμμετοχή με οπτικοακουστικά μέσα: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κώστας Γάκης
Ηχοληψία: Νίκος Παππάς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

 ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Τετάρτη στις 21:30 για λίγες παραστάσεις
Πρεμιέρα: Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, 21:30
Διάρκεια: 90 λεπτά
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α ζώνη: 25€ / μειωμένο 20€ (Φοιτητικό ανέργων)
Β’ ζώνη: 20€ / μειωμένο 16€ (Φοιτητικό ανέργων)
Γ’ ζώνη: 15€ / μειωμένο 12€ (Φοιτητικό ανέργων)
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2109213310
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης